creare baza de date
- Nasshu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
creare baza de date
Imi pare rau , cred ca de astfel de intrebari e plin forumul , dar chiar si cautind imi trebuiau zile bune sa gasesc.. si nu prea le am...
am unserver local propriu, vreau si eu forum , si sunt prea tantavan ca sa fac acea baza de date...
deci cum creez aceea baza de date , si cum o incarc ?
macar link-ul respectiv...
mercii
am unserver local propriu, vreau si eu forum , si sunt prea tantavan ca sa fac acea baza de date...
deci cum creez aceea baza de date , si cum o incarc ?
macar link-ul respectiv...
mercii
- Nasshu
- Utilizator înregistrat
spiritual...
spiritual , nu am ce zice, sa sti ca ma ducea si pe mine bibilica sa dau cautare, dar rezultatul e o imensitate de pagini.
eu doream fie o solutie concreta de la smecheri ca tine care se pricep la toate
fie un link unde este dezbatuta aceata poveste , si nu toate topicurile unde e scris baza de date...
oricum solutia ta este foarte buna ptr un utilizator al forumurilor din romania....
nu te osteni sa-mi raspunzi cu aceleasi remarci spirituale, ptr ca eu unul sincer nu am chef sa intru in polemica cu tine....
daca nu se poate nu se poate, oricum era o rugaminte generala , daca te-a ofensat nu vad ptr ce te-ai ostenit , inseamna ca nu era ptr tine intrebarea si gata...
eu doream fie o solutie concreta de la smecheri ca tine care se pricep la toate
fie un link unde este dezbatuta aceata poveste , si nu toate topicurile unde e scris baza de date...
oricum solutia ta este foarte buna ptr un utilizator al forumurilor din romania....
nu te osteni sa-mi raspunzi cu aceleasi remarci spirituale, ptr ca eu unul sincer nu am chef sa intru in polemica cu tine....
daca nu se poate nu se poate, oricum era o rugaminte generala , daca te-a ofensat nu vad ptr ce te-ai ostenit , inseamna ca nu era ptr tine intrebarea si gata...
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut!
tot ce trebuie sa faci, este sa instalezi phpmyadmin http://www.phpmyadmin.net/home_page/
aici pe site gasesti toata documentatia necesara utilizarii si instalarii programului
iata una din solutii
c'ya

tot ce trebuie sa faci, este sa instalezi phpmyadmin http://www.phpmyadmin.net/home_page/
aici pe site gasesti toata documentatia necesara utilizarii si instalarii programului

iata una din solutii

c'ya

- Nasshu
- Utilizator înregistrat
Inca nu
Inca nu , sunt in concediu la mare si nu am acces la server, ma documentez si daca nu merge mai intreb, cca 10 zile de concediu ramase...
merci
merci
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut!
Cuvantul WebServer poate fi folosit cu mai multe intelesuri. Cel folosit de noi mai sus este: un program pe calculatorul tau care serverste cereri html sau alte fisiere.
Pentru inceput eu ti-as recomanda un program numit EasyPhP http://www.easyphp.org care include un server apache , php, mysql si phpmyadmin. Citeste putin acolo pe site, totul este explicat si easyphp vine deja configurat.
c'ya
Cuvantul WebServer poate fi folosit cu mai multe intelesuri. Cel folosit de noi mai sus este: un program pe calculatorul tau care serverste cereri html sau alte fisiere.
Pentru inceput eu ti-as recomanda un program numit EasyPhP http://www.easyphp.org care include un server apache , php, mysql si phpmyadmin. Citeste putin acolo pe site, totul este explicat si easyphp vine deja configurat.
c'ya