------------------------------------------------------
Mi-am facut si eu blog, ca de... e la moda

------------------------------------------------------
GrafsS's blog |
Si el ti-a dat textul ? Daca e asa inseamna ca el a dat la toti acel text (toti cei care au pe blogul lor reclama la iup.)GrafsS scrie:decistai ca iti explic la amandoua
deci la prima cea cu iup.ro , m-a rugat Crusher sa fac reclama, poate sa confirme, deci nu e copiat
Tu ai spus ca abordezi acest sb pentru ca e LA MODA...Deci asta da motiv.GrafsS scrie:la al doilea, Cocalari si pitioance e o categorie, articole copiate adik exact acelasi cuvinte, imagini, nu cred ca a m-ai vazut cnv acea poza... deci nu asta nu e articol copiat...
Nu,nu toate sunt copiate.Ok,uite cred ca tu ai o problema.Daca vrei putem sa numim ....inspiratieGrafsS scrie:daca ar fi cum ai zice tu, cu articole copiate, pai atunci nu ar mai trebui sa pun D-ale mele ca mai are si cutarica, nu ar mai trebui sa mai pun video de p youtube ca mai are si gheorghita...
concluzie: nu sunt articole copiate ... oricum nu vreau sa ma cer
daspiridusu_l1 scrie: Si el ti-a dat textul ? Daca e asa inseamna ca el a dat la toti acel text (toti cei care au pe blogul lor reclama la iup.)
deci... asa cred eu...adik... nu ca e la moda, vreau sa zic ca nu am m-ai vazut alte blog-uri care sa aibe doar categorie, ci bloguri care sunt facute special ptr asa cevaspiridusu_l1 scrie: Tu ai spus ca abordezi acest sb pentru ca e LA MODA...Deci asta da motiv.
poi... am pus aceleasi clipuri ca altii?spiridusu_l1 scrie:Nu,nu toate sunt copiate.Ok,uite cred ca tu ai o problema.Daca vrei putem sa numim ....inspiratie(divina).E ok asa?
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 9 vizitatori