www.eDY-CS.com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
www.eDY-CS.com
Momentan avem o problema la index.php si imi apare o imagine alba. .. astept ca unul dintre cei priceputi sa-mi dea un raspuns in topicul care l-am creeat pe baza acestei probleme ... http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?t=13809
Link - WwW.eDY-CS.CoM
Link - WwW.eDY-CS.CoM
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- EarthMuziq
- Utilizator înregistrat
- MeLe
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
plus ca te cam plictisaesti la cat dai de scrollmegeo scrie:inca un forum de cs plin de copy paste
dragut. bafta cu el

| Blogul meu | Free Download | Jocuri Online |
da am observat mi sa mai spus chestia cu scrolul .. aia vine de la modele.. Megeo .. uitte prin posturile mele sii daca vezi ceva copiat .. sa-mi zici
.. icon-urile sorry dar altcv nu gasesc .. daca mi-ati putea sugera cv .. .. as fi recunoscator.. oricum se lucreaza la alt index... si am scos toate modurile de data trecuta caci am trecut pe phpbb 3.0.3 si am scapat de toate..

si ink ceva scz de Double Post.. dar Megeo fara suparare .. stiu ca esti in cautarea rank-ului dar te rog knd mai vezi la post autor m1cro.. presupune ca nu exista si treci pe langa el
poate asa o sa faci si tu nr de posturi mai normal
un ms ms colo o parere dincoace si 1000 de posturi
) oricum bv mi se pare ca esti cam ranker
no offense

ms de informatii .. asta aveam de gand sa fac.. dar daca imi recomanzi cv icon-uri mai normale.. eu nu am gasit v simplu si frumos pt tema mea.. dar daca cunoasteti voi altele pls da-timi si mie un link cvspiridusu_l1 scrie:Tema mi se pare destul de ok.
Bannerul e penibil.
Icon de la msj noi,vechi...sunt aiurea.
Ti-as sugera sa scoti chatul pentru ca toate discutiile se vor muta acolo
Bafta...

- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu