Rezolvare pt eroarea: Failed sending email :: PHP ::

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
cipi_biz
Nou venit

Rezolvare pt eroarea: Failed sending email :: PHP ::

Mesaj de cipi_biz »

Hosting-uri ca 3x.ro si lx.ro nu au mail si nici suport pt SMTP intern sau extern, la lx.ro SMTP de orice fel fiind interzis. Desi dezactivati mailul si SMTP din panoul administratorului, nu scapati de eroare. Totusi am reusit se rezolv problema. Rezolvarea e facuta pt. phpBB 2.10 unde nu exista in emailer.php linia "function send"

Inainte de asta cateva setari in Admin Panel
1.1 La General Admin, la General Board Settings la Enable account activation bifati None
1.2 La General Admin, la General Board Settings la User Email Via Board bifati Disabled
2.1 La General Admin, jos la Email Settings la Admin Email Adress stergeti si lasati gol
2.2 La General Admin, jos la Email Settings la Use SMTP Server for email bifati No
2.3 La General Admin, jos la Email Settings lasati toate campurile goale

Cu toate acestea, va merge Private Messaging si User Registration dar cu eroarea "Failed sending email :: PHP ::" Ca sa scapati de ea, pe langa setarile de mai sus va trebuie si modificarea la emailer.php
Ultima oară modificat 13-Aug-2004, 14:18:09 de către cipi_biz, modificat de 3 ori în total.
cipi_biz
Nou venit

Totusi

Mesaj de cipi_biz »

BuGsY la phpBB 2.10 in emailer.php nu e "function send" ce ai scris u acolo pt ajutor nu merge. Tre` alta modificare tot in emailer.php, total diferita
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

În acest sens există şi o MODificare Disable_sending_mails_1.0.zip ;)
cipi_biz
Nou venit

Dar atunci mai merge private messaging?

Mesaj de cipi_biz »

Mai merge? La mine pe 3x.ro si pe lx.ro desi dezactivam tot imi dadea eroarea specificata pa Personal Message si la User Registration. Ca sa scap de ea a trebuit sa editez emailer.php. Dupa ce folosesti MOD-ul care ai spus u am impresia ca nu mai merge Private Messaging deloc, si in plus tre sa modifici o gramada de fisiere:
## groupcp.php
## login.php
## privmsg.php
## includes/usercp_register.php
## templates/nom_du_theme/posting_body.tpl
## templates/nom_du_theme/profile_add_body.tpl
## templates/nom_du_theme/viewtopic_body.tpl
## templates/nom_du_theme/admin/user_edit_body.tpl
bdl
Nou venit

Mesaj de bdl »

am si eu o problema asemanatoare .... am un domeniu gratuit pe freesuperhost.com si am pus un forum, si cand pun ca validarea contului sa fie facuta de utilizator printr-un link in email, imi da eroarea asta

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : /home/www/bokordani.freesuperhost.com/forum/includes/emailer.php

pot sa fac cumva sa scap de ea si in acelasi timp sa fie posibila validarea contului printr-un link in email ? daca da, spuneti-mi va rog cum si ce tre sa fac. mersi
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”