Cum recuperez tabele dintr-o baza de date?

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
siracusa
Utilizator înregistrat

Cum recuperez tabele dintr-o baza de date?

Mesaj de siracusa »

Salutare,

De doua zile incerc sa instalez phpBB3 si pana la urma am reusit. Acum am insa o alta problema. Inainte de a instala aceasta versiune aveam phpBB2. Am facut backup la baza de date si acum, dupa ce am instalat versiunea noua as vrea sa pot recupera din vechea baza de data tabelele cu useri. E posibil? Ca sa stiu daca imi mai zbat creierii...

Daca e posibil si puteti sa-mi spuneti si cum, ar fi ideal :)

Merci
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

siracusa
Utilizator înregistrat

Mesaj de siracusa »

pK - eXplosive scrie:Search
Am copiat backup-ul facut cu phpBB2 in folderul store/. Insa cand ii dau Restaurare se pare ca nu gaseste baza de date, deoarece afiseaza ''There are no items yet".

Mai trebuie setat ceva pe undeva?
siracusa
Utilizator înregistrat

Mesaj de siracusa »

Am uitat sa mentionez ca backup-ul este in format sql si are aproape 3MB.
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Ca sa fii sigur ca merge un backup trebuie facut din phpmyadmin.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Pai in primul rand documenteaza-te in legatura cu "conversia" de la phpBB 2 la phpBB3 (aceasta automat iti va introduce vechea structura SQL intr-un nou format pentru versiuena 3.0.x la instalarea ta actuala), in asa fel incat noul tau forum sa contina si userii/mesajele/subiectele anterioare.

Spor la treaba.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
siracusa
Utilizator înregistrat

Mesaj de siracusa »

Shadow of Wishes scrie:Pai in primul rand documenteaza-te in legatura cu "conversia" de la phpBB 2 la phpBB3 (aceasta automat iti va introduce vechea structura SQL intr-un nou format pentru versiuena 3.0.x la instalarea ta actuala), in asa fel incat noul tau forum sa contina si userii/mesajele/subiectele anterioare.

Spor la treaba.
M-am documentat...dar din cate am gasit nu pot sa restaurez un backup de la phpBB2 in phpBB3. Asa ca am incercat sa instalez si phpBB2 si sa restaurez backup-ul care il am pe phpbb2 ca mai apoi sa instalez iarasi phpBB3 si sa trec de la forumul din phpBB2 la phpBB3 (am vazut ca parca aveam optiunea asta cand se termina de instalat phpBB3).

Am insa impresia ca backup-ul nu este bine facut, deoarece cand incerc sa-l import in phpMyAdmin da eroare...incarca 15 tabele si la forum_configuration imi da mesaj de eraore; o sa-l scriu cand ajung acasa, cu toate ca nu prea cred ca se poate rezolva ceva...
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Check this out http://www.phpbb.com/support/documents. ... =3#convert . Daca forumul tau phpBB 2 este live si exista in folderul x (sau root) atunci tu trebuie sa instalezi phpBB 3 in alt folder y (sau root, in functie de prima varianta) dupa care dai convert.

NOTA: nu incerca sa faci un backup install si/sau restore folosind in phpBB3 o structura din phpBB 2 (NU functioneaza). Ce anume nu merge la tine la conversie, fi putin mai detalait, iti apare o eroare sau ce anume nu functioneaza.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
leor
Nou venit

Mesaj de leor »

Shadow of Wishes scrie: ...
NOTA: nu incerca sa faci un backup install si/sau restore folosind in phpBB3 o structura din phpBB 2 (NU functioneaza).
aceeasi problema o intampin si eu

am facut backup la baza de date in phpBB 2 si nu o pot restaura (ACP sau php MyAdmin) in phpBB 3 ; mentionez ca php BB 3 l'am instalat pe curat de la 0

ceea ce am incercat eu sa fac "Nu functioneaza" - exista solutie pentru problema?
leor
Nou venit

Mesaj de leor »

iata ce imi zice daca vreau sa restaurez din ACP:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Table 'domeniu_forum.phpbb_auth_access' doesn't exist [1146]

SQL

# # phpBB Backup Script # Dump of tables for domeniu_forum # # DATE : 30-01-2009 10:57:57 GMT # # # Table Data for phpbb_auth_access # INSERT INTO phpbb_auth_access (group_id, forum_id, auth_view, auth_read, auth_post, auth_reply, auth_edit, auth_delete, auth_sticky, auth_announce, auth_vote, auth_pollcreate, auth_attachments, auth_mod) VALUES('4', '6', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '1')

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_database.php
LINE: 327
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_database->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74