http://www.RomanianIT.info

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Nu credeţi că ne-aţi copiat deja destul ?
www.tutorial-z.org/ip cam seamănă, ne ?

La rezoluţia folosită nu mai vorbesc că e codul nostru..

Cod: Selectaţi tot

<script type="text/javascript">document.write(screen.width+'x'+screen.height);</script>
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Erau doar niste coduri provizorii, acu am adaugat altele si-l vom modifica si mai mult. Deocamdata l-am facut asa in graba, deoarece trebuie sa plec.
Muzet
Fost coleg

Mesaj de Muzet »

Foarte interesant, mi-a arătat megeo discuţia.
Nu am spus niciunde că doar eu ştiu să fac aia :lol: eu fac din plăcere tot, momentan.
Dar dacă tu faci pagină aproape la fel ca aia deja nu mi se mai pare normal. Nu cumva fulgii sunt copiaţi de la megeo ? Ba da.
Nu mai zic de texte..
Madalin_Assul
Utilizator înregistrat

Mesaj de Madalin_Assul »

Scuze Muzet pentru acel cod, explosive a vrut sa-mi faca o surpriza dar se pare ca nu i-a reusit! In primul rand daca un forum face ceva si dupa altcineva nu inseamna ca a copiat, de exemplu noi avem un director si poate vrei sau vreti sa faceti si voi unul, pot zice ca ma copiati? Nu cred! La acea faza cu acel cod iti dau dreptate.... nu stiu ce ia trecut prin cap...
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Fulgii care ning? I'a facut Daltex pentru Madalin, din cate stiu. Pagina am facut-o in graba, cu 2 tabele. Mare asemanare, nu am style.css daca vrei sa stii, oricum voi face maine una noua sa numai fie nici o discutie.
Muzet
Fost coleg

Mesaj de Muzet »

Madalin_Assul scrie:Scuze Muzet pentru acel cod, explosive a vrut sa-mi faca o surpriza dar se pare ca nu i-a reusit! In primul rand daca un forum face ceva si dupa altcineva nu inseamna ca a copiat, de exemplu noi avem un director si poate vrei sau vreti sa faceti si voi unul, pot zice ca ma copiati? Nu cred! La acea faza cu acel cod iti dau dreptate.... nu stiu ce ia trecut prin cap...
Nu facem director stai liniştit, ne gândeam în trecut la asta dar momentan avem alte soluţii. Hai mă, ştiu foarte bine că ai vrut doar să faci ca noi, şi tu ştii asta. Nu vreţi să faceţi şi un PR Checker ? Nu de alta dar ar fi foarte interesant.
Deja m-am săturat, nu e prima dată când copiaţi în prostie.
pK - eXplosive scrie:Fulgii care ning? I'a facut Daltex pentru Madalin, din cate stiu. Pagina am facut-o in graba, cu 2 tabele. Mare asemanare, nu am style.css daca vrei sa stii, oricum voi face maine una noua sa numai fie nici o discutie.
Nu fulgii care ning. În grabă dar cam seamănă, adică.. şi textele erau la fel.. tot în grabă ? :lol:
Parcă ar conta un style.css :shock:
Madalin_Assul
Utilizator înregistrat

Mesaj de Madalin_Assul »

pK - eXplosive scrie:Fulgii care ning? I'a facut Daltex pentru Madalin, din cate stiu. Pagina am facut-o in graba, cu 2 tabele. Mare asemanare, nu am style.css daca vrei sa stii, oricum voi face maine una noua sa numai fie nici o discutie.
Vrea sa zica Dralex, ei se refera la background-ul de pe Forumul nostru dar si de pe pagina aceea facuta de tine, defapt acel nu este facut de megeo, este si pe My Forum :lol: asa ca nu mai faceti pe alti copiatori si nu ne mai muscati de fundulet, ok?

Bai Muzet termina-te ma, oi fi tu moderator dar putin imi pasa de ce zici, crezi ca doar tu puteai sa faci acea pagina? Si RomanianIT.info a fost copiat de foarte multi, nu am nimic nici cu tine nici tu forumul tau, cred ca voi aveti ceva cu noi...... Nu am copiat nimic dupa tutorial-z eu nu stau sa te pandesc pe tine sa vad ce faci si ce nu, ca sa te copiez!
Muzet
Fost coleg

Mesaj de Muzet »

Madalin_Assul scrie:Vrea sa zica Dralex, ei se refera la background-ul de pe Forumul nostru dar si de pe pagina aceea facuta de tine, defapt acel nu este facut de megeo, este si pe My Forum :lol: asa ca nu mai faceti pe alti copiatori si nu ne mai muscati de fundulet, ok?
Of, acum încerci să scapi cu ajutorul "My Forum" ?
Nu noi vă muşcăm, vă muşcaţi singur.

Edit: Crezi că-mi pasă că eşti tu copiat ? Nu, îmi pasă că mă copiezi. :wink:
Nu ne pândeşti ? Ba da, exact asta faci şi mai scoţi câte o "creaţie".
Ultima oară modificat 01-Dec-2008, 22:33:02 de către Muzet, modificat 1 dată în total.
megeo
Utilizator înregistrat

Mesaj de megeo »

de fapt cand exista un site care ITI OFERA CEVA, precum un background, nu se numeste copiat.

chestia e ca eu l-am micsorat un pic, si al vostru are aceasi dimensiune :))

de fapt hyperlinku vostru e de pe un album de-al meu :)) http://i54.photobucket.com/albums/g118/ ... s-blue.jpg
geo
Madalin_Assul
Utilizator înregistrat

Mesaj de Madalin_Assul »

Muzet scrie:
Madalin_Assul scrie:Vrea sa zica Dralex, ei se refera la background-ul de pe Forumul nostru dar si de pe pagina aceea facuta de tine, defapt acel nu este facut de megeo, este si pe My Forum :lol: asa ca nu mai faceti pe alti copiatori si nu ne mai muscati de fundulet, ok?
Of, acum încerci să scapi cu ajutorul "My Forum" ?
Nu noi vă muşcăm, vă muşcaţi singur.

Edit: Crezi că-mi pasă că eşti tu copiat ? Nu, îmi pasă că mă copiezi. :wink:
Nu ne pândeşti ? Ba da, exact asta faci şi mai scoţi câte o "creaţie".
Stai linistit ca am si altceva de facut decat sa te pandesc pe tine!
Muzet eu zic sa nu facem din topicul meu un loc de cearta, ai ID-ul meu? de ce nu intri sa vorbim ca oameni, privat?

Megeo nu a facut nicio creatie proprie, am luat o asemenea imagine de pe My Forum si am pus, era un link intr-un post..... dupa nu stiu ce a mai modificat Explosive!
Închis

Înapoi la “Forumuri”