E enervant

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Andrei87
Nou venit

E enervant

Mesaj de Andrei87 »

Cum pot sa ma inregistrez si eu pe forumul http://forum.profm.ro/ ?

Au aparut ceva probleme acum cateva luni(cred ca a fost hack-uit); eu aveam cont pe el dar cand am dat "autentificare" de curand mi-a spus "utilizator sau parola inactiva". N-am putut nicicum sa ma autentific cu userul si parola mea si am incercat sa-mi fac un cont nou cand mi-a dat urmatoarea eroare:

"Eroare generală

Ran into problems sending Mail. Response: 553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)

DEBUG MODE

Line : 153
File : smtp.php"

Are cineva sugestii, cum pot sa ajung sa postez?
M-am uitat pe statistici si au fost destui care s-au inregistrat in ultimele zile, deci se poate. Dar nu-mi dau eu seama cum.

Multumesc mult.
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Urca fisierul "smtp.php" din nou.
Andrei87
Nou venit

Mesaj de Andrei87 »

As aprecia daca mi-ai zice pas cu pas ce sa fac... :oops:
Tr3z3gu3T
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tr3z3gu3T »

PK si eu as aprecia daca ai fi mai atent la post.. :-" by the way nu sunt admin :))

Andrei eu am inteles ca nu e forumul tau... deci in concluzie nafara faptului de a da un mail administratorului si sa il anunti de eroare nu vad ce ai putea face... !
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
Andrei87
Nou venit

Mesaj de Andrei87 »

Adminul nu pare sa se mai ocupe de el...toate posturile din ultimii doi ani de pe forum au disparut prin primavara. Acum mai sunt doar cativa utilizatori care posteaza. :?
Poate ca IP-ul meu are vreo "problema" cu baza de date, o sa incerc de la alt calculator.
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Problema este de la el, tu nu ai nici o legatura.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”