Apare in P.A de 2 ori ....

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
emp7y
Utilizator înregistrat

Apare in P.A de 2 ori ....

Mesaj de emp7y »

saLuT , vreau sa ma ajutati la o problema grava [zic eu]

Cand intru in Panou Administratorului sus de tot unde sunt alea cu [General,Forumuri,Scriere ...etc] apar de 2 ori ... alea cu general ...etc mai inkolo ...aveti aici un ...->>> Screen

Cod: Selectaţi tot

Va rog mult sa ma ajutati ,nu inteleg dece ...
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Cand o sa adaugi nota de copyright forumului tau (si anume phpbb.com) atunci vei primi suport pentru problema ta. Dupa ce ai adaugat-o contacteaza un moderator sa iti redeschida subiectul.

Edit later: conditia a fost indeplinita.

Ce MOD ai instalat in ultima vreme, de cand ai observat respectiva problema, versiunea temei pe care ai instalat-o corespunde cu versiunea forumului?
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
emp7y
Utilizator înregistrat

Mesaj de emp7y »

Pai nu prea :D tema este 3.0.3 si versiunea este 3.0.1 ...multumesc ..nu stiam ca este din cauza la tema ..incerk si revin cu un reply sa vad daca merge
emp7y
Utilizator înregistrat

Mesaj de emp7y »

Nu merge! Nu reusesc sa fac ! Las un id sa ma ajute cineva va rog :

dj.emp7y
emp7y
Utilizator înregistrat

Mesaj de emp7y »

scz de double post, nu ma ajuta nimeni ?:(
Shadow of Wishes

Pai in primul rand acesta nu este chat si nu stiu cati vor fi doritori de 'suport' prin messenger.

Incearca sa faci un upload la ceea ce ai in folderul 'adm' (overwrite) folosind versiunea de baza (pe care o poti descarca de pe un site oficial phpBB).

Am si eu o curiozitate, versiunea ta de design nu are si un autor pentru design, pentru anumite imagini...s.a.m.d? Te invit sa remediezi problema cat mai repede.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
emp7y
Utilizator înregistrat

Mesaj de emp7y »

Am instalat alt "adm" versiunea 3.0.3 ...ca a vechiului forum ... dar tot asa apare :(
Shadow of Wishes

Nu ai indeplinit conditia de a pune copyright pe forum (cel anterior) si folosesti din cate vad si un script ilegal (IPB), motiv pentru care nu vad relevanta motivului pentru care soliciti suport.
emp7y
Utilizator înregistrat

Mesaj de emp7y »

Am rezolvat! Era de la host ...
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”