Salut.Am o mare problema.Initial am introdus si limba romana in forum,dar nu apareau butoanele de new topic etc.Am facut urmatoare schimbare,am rescris fisierele din folderul EN cu cele din limba Romana iar in acest moment butoanele apara.Deci am rezolva problema cu limba.Problema este ca in momentul in care te inregistrezi pe forum,poti selecta si limba romana,cu toate ca pe ftp exista doar eng.Binenteles,daca se selescetaza lb Ro,utilizatorul primeste un mesaj de eroare.Cum as putea sa fac ca utilizatorului sa ii apara o singura limba,cum este si defapt.Unde sunt stocate aceste date?Ma gandesc ca in baza de date,dar unde?
Va multumesc
Problema Language
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Salut.Am reusit sa modific baza de date.Partea ce se ocupa cu language arata cam asa
-- Salvarea datelor din tabel `phpbb_lang`
--
INSERT INTO `phpbb_lang` (`lang_id`, `lang_iso`, `lang_dir`, `lang_english_name`, `lang_local_name`, `lang_author`) VALUES
(1, 'en', 'en', 'British English', 'British English', 'phpBB Group'),
(2, 'Romana', 'Romana', 'Romanian', 'Română', 'bog_tom');
Eu am sters ultima linie iar la penultima inloc de "," am pus ";"
-- Salvarea datelor din tabel `phpbb_lang`
--
INSERT INTO `phpbb_lang` (`lang_id`, `lang_iso`, `lang_dir`, `lang_english_name`, `lang_local_name`, `lang_author`) VALUES
(1, 'en', 'en', 'British English', 'British English', 'phpBB Group'),
(2, 'Romana', 'Romana', 'Romanian', 'Română', 'bog_tom');
Eu am sters ultima linie iar la penultima inloc de "," am pus ";"