Probleme functionare CRITICAL URGENT PLS
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Probleme functionare CRITICAL URGENT PLS
Am si eu cateva probleme pe un forum ... este vorba despre fotocluj.ro chestia este cand dai register si schimbi de acolo limba te intoarce inapoi pe pagina de register si apoi o pagina alba .... iar in [ Panoul administratorului ] nu mai pot face nici o modificare cum dau sa salveze orice setare imi apare o pagina alba si nu face nimic... cine ma ajuta !
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Probleme functionare CRITICAL URGENT PLS
repune pe host fisierele de template de la acp. e posibil ca pagina de confimare (aia care iti zice ca modificarea a fost facuta) sa fie corupta.Quiet scrie:.... iar in [ Panoul administratorului ] nu mai pot face nici o modificare cum dau sa salveze orice setare imi apare o pagina alba si nu face nimic... cine ma ajuta !
prima parte ceva asemanator. vezi sa nu ai fisiere cu 0 kb dimensiune
btw, if you say pls instead of please because it is shorter, I will say no instead of yes for the same reasons.
geo