Redirect
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Re: Redirect
Doar daca intra pe hi5? Sau pe orice site daca intra o redirectioneaza catre google ?warry scrie: Acum daca vrea sa intre pe un hi5 (hive five ) o redirectioneaza pe google!
Daca doar prima varianta,poate i-a umblat cineva la hi5 si a pus un cod de redirect ...

spiridusu e plecat in vacanta !
- Rikonen
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
Am avut si eu o problema asemanatoare(nu cu hi5 pt ca nu folosesc). Incearca sa cauti pe addons.mozilla.org un addon cu care poti controla javascripturile. Il instalezi si blochezi javascripturile cand intri pe profil, te loghezi si apoi stergi codul de redirectionare. Succes!
You have brain! Use it!
nu ati inteles, deci daca vreu sa intru pe www.x.hi5.com nu conteaza al cui este, ma redirectioneaza spre google!
La ea a intrat un "hacker" in calculator is l-a dat peste cap
La ea a intrat un "hacker" in calculator is l-a dat peste cap

- Rikonen
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
Voua vi se pare ca un redirect e facut de un hacker? Sigur a luat ea un server fara sa isi dea seama...Ce antivirus foloseste? Eu recomand un f-secure 2008. Cu acesta cred ca scapi de probleme. Daca nu merge cu f-secure incearca un antirootikit(gmer si avgantirootkit sunt cele mai bune). Succes!
You have brain! Use it!