overall_footer
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Am gasit textul unde apare in overall_footer, dar cand il modific si il incarc nu apare nici o modificare in forum.Am dat si reimprospatare tema. Deci overall asta e in folderul phpBB>styles>template> sunflower (asta e tema pe care am ales-o pt forum) si aici e overalul buclucas. Dupa ce il modific si il uploadez nu vad nici o modi ficare pe forum.ana scrie:As vrea sa sterg acest text care apare in tema pe care am descarcat-o si am pus-o pe forum, dar nu gasesc acest text, unde sa il caut , ca el apare pe forum .pK - eXplosive scrie:Nu am inteles, daca vrei sa adaugi text pe forum sau link-uri, folosesti HTML si adaugi dupa copyright.
Ce e de facut?
Hai ca am rezolvat.
Trebuia refresh si la sabloane din cadrul temei nu numai de la teme<stiluri.
"Confirmă
Sunteţi sigur că vreţi să curăţaţi toate versiunile din cache ale fişierelor şablonului?" >>Da.
Si apoi gata.

"