- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am vazut o treaba pe un forum Powered by phpBB 2.0.5 © 2001, 2002 phpBB Group Varianta în limba română: Romanian phpBB online community atunci cand incercam sa trimit cuiva un e-mail adica faceam click pe link imi aparea o alta fereastra.. iar eu puteam sa trimit e-mail doar prin intermediul forumului.. avea pe acolo nishte chestii Recipient Nume utilizatorului caruia vreau sa ii trimit e-mailul Subiect Corpul mesajului Acest mesaj va fi trimis în mod text, nu include cod HTML sau cod BB. Adresa de întoarcere pentru acest mesaj va fi setată către adresa dumneavoastră de email. Deci daniel bogdan ar trebui sa shtiti despre asta pentru ca este tradusa de voi.. shi eu nu am mai vazut asta prin forum..

- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
CA si administrator al unui forum PhpBB 2 + poti seta ca utilizatorii sa nu isi poata trimite mesaje decat prin forum, cu alte cuvinte sa nu fie publica adresa de mail a destinatarului, aceasta fiind doar in baza de date.
Astfel cand vrei sa trimiti un mail mie, de exemplu, iti apare aceasta pagina tradusa ca si tot phpbb-ul de rophpbb;
Toate cele bune,
Mihai
Astfel cand vrei sa trimiti un mail mie, de exemplu, iti apare aceasta pagina tradusa ca si tot phpbb-ul de rophpbb;
Incearca si in www.phpbb.ro, se foloseste aceiasi metoda!BuGsy scrie:shi eu nu am mai vazut asta prin forum..
Toate cele bune,
Mihai