Lansare oficiala - www.helyda.ro - Motor de cautare romanesc

tot ce e pe www.helyda.ro e creat de mine deci nu e free nu e nici de pe warez sau din alta parte si nu este ilegal.
PS. chiar nu cred ca iti pot da scriptul

Inca ma gandesc la realizarea unui API dar ramane de vazut cand si daca il voi face. Ptr moment ma ocup de indexare si relevanta la cautari.
merci Myky,
Sincer nu ma asteptam la efectul care l-a avut asupra utilizatorilor.
Acest lucru m-a conins sa pun versiunea urmatoare(Beta 9.02) putin mai repede decat era programat ( pana duminica cel tarziu ).
Sper sa primesc cat mai multe defecte, buguri, erori ca sa le pot rezolva.
PS. de unu singur nu o sa reusesc sa le gasesc pe toate niciodata
Ms. celor care si-au inscris site-urile precum si celor care au trimis mesaje cu erori/bug-uri.
aaaa .. si era sa uit. Nu incercati sa mai face comparatia cu google
nu vreau si sincer nu sunt in stadiu de a ma bate co gogu, dar sunt curios care e evolutia altor motoare romanesti de pe piata .. momentan astea sunt cele cu care sunt concurent. ( zuzuka si okidoki ) . Din cate am vazut niciunul nu prea scot servicii noi sau imbunatatiri, dar poate ma insel si se coc pe interior mai multe
Sincer nu ma asteptam la efectul care l-a avut asupra utilizatorilor.
Acest lucru m-a conins sa pun versiunea urmatoare(Beta 9.02) putin mai repede decat era programat ( pana duminica cel tarziu ).
Sper sa primesc cat mai multe defecte, buguri, erori ca sa le pot rezolva.
PS. de unu singur nu o sa reusesc sa le gasesc pe toate niciodata

Ms. celor care si-au inscris site-urile precum si celor care au trimis mesaje cu erori/bug-uri.
aaaa .. si era sa uit. Nu incercati sa mai face comparatia cu google

nu vreau si sincer nu sunt in stadiu de a ma bate co gogu, dar sunt curios care e evolutia altor motoare romanesti de pe piata .. momentan astea sunt cele cu care sunt concurent. ( zuzuka si okidoki ) . Din cate am vazut niciunul nu prea scot servicii noi sau imbunatatiri, dar poate ma insel si se coc pe interior mai multe

-
- Utilizator înregistrat