Am cateva probleme....

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
bubucu
Nou venit

Am cateva probleme....

Mesaj de bubucu »

1.Am integrat phpBB3 cu dolphin 6.1.4 logarea si userii au fost rezolvate prin integrare,dar pozele userilor nu au fost exportate in forum (cu toate ca userii au fost exportati),asa ca desi acestia se logheaza fara probleme din site in forum pozele lor nu apar la postari alaturi de nume.

2.Daca vrei sa te uiti la profilul celui care a postat,vezi profilul lui din forum si as dori sa vad profilul din site.Am vazut pe cateva site-uri ca se poate.

3.In site am un block in care ar putea sa imi afiseze ultimele postari de pe forum prin RSS feed dar desi am un fisier phpBB_rss.php,acest lucru nu se intampla,ci sta blocat pe "se incarca".

Stie cineva sa ma sfatuiasca ce trebuie sa fac?
bubucu
Nou venit

Mesaj de bubucu »

pacat,mi-ar fi prins bine sa primesc un sfat pe seama problemelor pe care le-am expus mai sus...oricum sunt foarte multumit ca la alte 2 probleme pe care le-am avut , am primit ajutor imediat...multumesc...si poate pana la urma cineva stie cum sa rezolv si aceste 3 probleme pe care le mai am.o zi buna sa aveti cu totii.
chessh
Autor de ExtensiiAutor de Extensii
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de chessh »

Pai nu toata lumea integreaza dolphin cu phpBB si sincer nu prea cred ca o sa primesti raspunsuri prea curand... :)
itStart | DoiBlog.net
Intelligence plus character - that is the goal of true education.
bubucu
Nou venit

Mesaj de bubucu »

ai dreptate.....no,io am incercat....
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”