Subiecte si mesaje care apar numai cu numarul
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Dadu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Subiecte si mesaje care apar numai cu numarul
Inainte de a sterge phpbb 2.0.2.1 pentru a instala phpbb 3 am facut un back-up total de date. Reconversia nu a reusit, in fine, am dat o instalare fresh la phpbb3, cu o baza de date noua si merge. Acuma problema sa recuperez subiectele, topicurile sau mesajele macar, ca la useri le stiu adresa de e-mail, nu-s multi si le pot cere sa se registreze din nou. Ce sa fac? Am reinstalat din nou, intr-un alt folder forumul vechi si am dat, din Panoul Administratorului Restaurare Baza de date. Am ales fisierul de Back-up total da acuma-i acum. Pe pagina de index apar subforumurile si numarul mesajelor si subiectelor dar cand deschid un subforum nu mai apare nimica, zice ca "Nu este nici un mesaj în acest forum. Apăsaţi pe butonul Subiect nou din această pagină pentru a scrie un mesaj", deci nu apare nimic.
Cum as putea sa restabilesc macar topicurile si mesajele, ca apoi sa le introduc eu manual in phpbb3? Am deschis eu in phpMy Admin baza de date a forumului vechi, mesajele text sunt ok dar sunt amestecate acolo de nu mai stii care pe unde a fost, daca s-ar putea face sa functioneze din nou forumul vechi, sa fie afisate pe pagina ar fi ok, le-as da Copy Paste si as sti care de unde sunt.
Multumesc mult.
Cum as putea sa restabilesc macar topicurile si mesajele, ca apoi sa le introduc eu manual in phpbb3? Am deschis eu in phpMy Admin baza de date a forumului vechi, mesajele text sunt ok dar sunt amestecate acolo de nu mai stii care pe unde a fost, daca s-ar putea face sa functioneze din nou forumul vechi, sa fie afisate pe pagina ar fi ok, le-as da Copy Paste si as sti care de unde sunt.
Multumesc mult.
- Dadu
- Utilizator înregistrat
URAA!!! Am reuşit să fac treabă bună! Am sters toate tabelele din baza de date de la forumul vechi si am dat un back-up din phpMy admin, dupa care am dat Conversie, a fost un pic problema la conversie cica nu a gasit in directorul "language" in directorul "lang_" fisierul "lang_main.php", am redenumit directorul si apoi conversia s-a desfasurat cu succes.
Puteti vedea forumul nou la adresa:
http://proapicultura.ro/forum/index.php
Cei care au facut scriptul de conversie (si au contribuit la dezvoltarea forumului phpBB in general) merita toate felicitarile mele. Adevarati profesionisti.
Acuma sa vedem ce facem cu stilizarea lui si butoanele în RO... Nu-mi place că titlul forumului e în partea dreaptă. Ce fişier din template trebuie să modific ca titlul să se alinieze în partea stângă, lângă imagine? Stilul ales e Milky Way.
Mulţumesc încă o dată.
Puteti vedea forumul nou la adresa:
http://proapicultura.ro/forum/index.php
Cei care au facut scriptul de conversie (si au contribuit la dezvoltarea forumului phpBB in general) merita toate felicitarile mele. Adevarati profesionisti.
Acuma sa vedem ce facem cu stilizarea lui si butoanele în RO... Nu-mi place că titlul forumului e în partea dreaptă. Ce fişier din template trebuie să modific ca titlul să se alinieze în partea stângă, lângă imagine? Stilul ales e Milky Way.
Mulţumesc încă o dată.
- chessh
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
In styles/milky_way/template/overall_header.html ai linia:
In loc de center pui left si apoi dai refresh la template..
Cod: Selectaţi tot
<td align="center" valign="middle"><h1>{SITENAME}</h1><span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}</span></td>

- Dadu
- Utilizator înregistrat
Mersi chessh pentru indicaţie, am modificat pagina header, am mai tras de marginile tabelelor sa fie 15% , 82% şi 3%, am şters cache-ul folosind Panoul Administratorului - Tab-ul General si am pus dimensiunea corecta a imaginii-logo (i-am mai redus din lăţime din cauză că în stil a rămas dimensiunea veche se afişa întinsă, deformată) în Tab-ul Stil....acum arată foarte bine.