Proiect phpBB Extra

Un sistem pre-modat phpBB cu numeroase facilitati fata de pachetul initial phpBB2. Scriptul este un forum phpBB web-safe si SEO Friendly, fiind tocmai potrivit pentru constituirea unei comunitati de lunga durata.
Închis
ionelb
Nou venit

Mesaj de ionelb »

Pus, am gasit, sper sa fii multumit si scuze pt neintelegere.As vrea sa oun poza si video alea din dreapta sub tabelele cu recent popular, cum sa procedez?
addYTzu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de addYTzu »

//Edit .. am rezolvat problema numai e nevoie .. functioneaza totul perfect acum
ionelb
Nou venit

Mesaj de ionelb »

aliniuz imi mai raspunzi si mie te rog?
gad-ul
Nou venit

Mesaj de gad-ul »

scuzati ca ma bag sunt incepator am pus si eu ultima versiune de php extra... dar cum o uploadez pe ftp??? o pun peste php2.2 sau cum ca vad ca nu are folderu install???
gad-ul
Nou venit

Mesaj de gad-ul »

am instalat versiunea dar acum va intreb , cum pot sa fac subforumuri... oricum felicitari lui alinutz ptr script... cine e dornic sa ma ajute si pe mine ca-s nou in lumea asta sa-mi dea un pm si poate vorbim si pe mess... ca as inebuni forumu cu fiecare intrebare stupida. :oops:
si am si eroarea asta sus sau mai bine zis avertizare ``CrackerTracker runs on DEBUG MODE. This should not be a permanent condition.
Please set back to normal modus as soon as possible``
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Salut, bine ai venit in primul rand. Pentru a crea subforum-uri, mergi in: Panoul Administratorului > Management > Dai edit la o categorie sa zic, apoi, scrie acolo: Category: ceva > tu alegi o categorie normala ( forum ), ci nu categorie cu mai multe forumuri. O setezi pe aceea, si procedezi mai departe. Pentru mai multe detalii despre aceea eroare, poti gasi aici
a@dY
Utilizator înregistrat

Mesaj de a@dY »

ce sa zic....e frumos doar ca e cam incarcat...adica unele moduri chiar nu erau necesare ? cum as putea sa dezactivez unele moduri ?:|

de ce in panoul de administrare imi apare eroarea asta ?

Cod: Selectaţi tot

Warning: mysql_fetch_array(): 62 is not a valid MySQL result resource in /home/ady/public_html/forum/db/mysql4.php on line 214
ovidel
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovidel »

am o intrebare. Aceasta php este versiunea 2.0. Daca fac conversie la acest php creeat de catre tine alinutzu pe phpbb 3.0 (Gold) mi se pastreaza modurile instalate de tine? :D le pot folosi si pe versiunea 3.0 ?
a@dY
Utilizator înregistrat

Mesaj de a@dY »

nu prea cred...nu cred ca toate aceste moduri exista si pentru phpbb 3:)
Myky
Utilizator înregistrat

Mesaj de Myky »

ovidel scrie:am o intrebare. Aceasta php este versiunea 2.0. Daca fac conversie la acest php creeat de catre tine alinutzu pe phpbb 3.0 (Gold) mi se pastreaza modurile instalate de tine? :D le pot folosi si pe versiunea 3.0 ?
Nu, nu se pastreaza, pentru ca modurile nu sunt identice. Va trebuii sa le instalezi tu. :)
Închis

Înapoi la “phpBB Extra”