Ii poate da in judecata?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Fost coleg
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Sa iau ban pentru ca ti-am spus ca esti greu de cap?
Vai de mine, copilul mamii, daca mamica ta iti zicea ca esti greu de cap, ii dadeai ban?
Hai ma lasi?
/me off, no more offtopic.
kthxbai, fa in continuare pe mini-mod.
/me on
in primul rand nu ai pe cine sa dai in judecata, cunosti cumva persoana care trimite botii? cunosti doar ip-ul, un ip care se poate schimba din secunda in secunda, deci tu practic dai in judecata pe cineva inexistent.
ca tot veni vorba de asta, am vazut pe la televizor, persoane chemate in instanta care erau moarte de ani buni.
Vai de mine, copilul mamii, daca mamica ta iti zicea ca esti greu de cap, ii dadeai ban?
Hai ma lasi?
/me on
in primul rand nu ai pe cine sa dai in judecata, cunosti cumva persoana care trimite botii? cunosti doar ip-ul, un ip care se poate schimba din secunda in secunda, deci tu practic dai in judecata pe cineva inexistent.
ca tot veni vorba de asta, am vazut pe la televizor, persoane chemate in instanta care erau moarte de ani buni.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Pentru asta ...rizwan scrie:Sa iau ban pentru ca ti-am spus ca esti greu de cap?
Hai ma lasi?
Regulament:
5...
# este complet interzis şi inacceptabil orice atac la persoana; discutaţi ideea şi nu persoana.
Se numeste JIGNIRE.Acum ai inteles de ce o sa primesti BAN ?
spiridusu e plecat in vacanta !
-
- Fost coleg
Auzi, m-am saturat sa tot dai copy-paste din regulament, tot timpul cand cineva iti zice ca esti batut in cap, ca esti mai eu stiu ce ii dai copy paste din regulament.spiridusu_l1 scrie:Pentru asta ...rizwan scrie:Sa iau ban pentru ca ti-am spus ca esti greu de cap?
Hai ma lasi?
Regulament:
5...
# este complet interzis şi inacceptabil orice atac la persoana; discutaţi ideea şi nu persoana.
Se numeste JIGNIRE.Acum ai inteles de ce o sa primesti BAN ?
Mini-mod.
eu nu-ti mai raspund.
daca vrei sa-mi mai dai copy paste din regulament da-mi pe pm.
p.s. in timp ce tu-mi dai copy paste din regulament mai faci si spam, pentru ca postezi intr-un topic unde esperar a cerut ajutor despre nu stiu ce boti, si tu dai copy paste din regulament.
deci si tu meriti ban
acum pa.
edit, ca sa nu te jignesc cum ar fi trebuit sa spun?
Esti greu de cap -> Esti usor de cap?
Esti cap sec -> Esti cap plin?
edit iar, auzi, cand o sa ajungi la 2000 de posturi sa ma suni, ca-ti dau un premiu.
Tel: 89 89 989
-
Re: Ii poate da in judecata?
Ban 1 luna rizwan, atac la persoana. Sincer chiar m-am plictisit sa te tot banez si debanez, chiar n-ai ce face decat sa te iei de useri? Discuta ideea si nu persoana.rizwan scrie:Adica vrea sa faca ceva cu forumul ala, vrea sa-l mareasca.spiridusu_l1 scrie:'Ceva' ce ?esperar scrie:...dar el vrea sa faca cevsa.II poate da in judecata?
Ba da greu esti de cap, cat am avut ban ti-am citit toate posturile tale,toate au fost irelevante, facand pe mini-moderator.
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux

Pe vremea cand nu-mi instalasem The Humanizer am avut si eu astfel de probleme.
Probabil se poate face ceva, pentru ca acele link-uri pe care le posteaza duc la un site.
Vedeti si la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei. (ANRCTI) http://www.anrcti.ro
Au anuntat ca se ocupa si de asa ceva...
Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
- Sylver Cheetah 53
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.14
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat