www.specimene.ro Cocalari si Pitipoance de Romania

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Re: www.specimene.ro Cocalari si Pitipoance de Romania

Mesaj de Niculescu9 »

BODY scrie:
Niculescu9 scrie:Site-ul http://www.specimene.ro este un site nou de aproximativ 1 saptamana .

Cautam parteneri , sponsori . Avem in medie 100 de vizite pe zi . Pentru mai multe detalii add : rostrike_owner si specificati cine sunteti si ce doriti .

Adresa : http://www.specimene.ro
Continut : Cocalari si Pitipoance de Romania - Tot ceea ce nu iti doresti doar aici .

Cautam materiale si designeri . Discutam pe id .

Ideea este deja fumata de multi altii. Poate tu ai ceva diferit de spus.

Anyway , bafta!
Merci foarte mult :) . Eu macar nu sunt ca ceilalti care nici macar nu pun 1/2 poze / poate chiar deloc pe site-ul lor pentru ca oamenii sa le comenteze . Alte pareri ?:)
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

Alte pareri ?
rizwan
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de rizwan »

Mai trebuie sa studiezi limba romana. Ai multe greseli gramaticale.
Probabil ai niste comentarii amuzante, dar cand le citez imi dispare zambetul de pe buze.
Incearca sa nu mai folosesti expresii de genul "specific voua" ca imi dai impresia ca esti rasist :)
Nu mai folosii titluri .... irelevante ... comune ... de genul "boss nr1 sau pitzipoanca sau ceva de genul". Daca iei pozele de pe hi5, copiaza in ghilimele si comentariul pus de ei sub poza, si fii putin ironic cand scrii titlul :)
Edit: parca esti pe hi5. am vazut multe poze care la sfarsit au "Comentati-l" sau "Va las pe voi sa comentati" sau ceva de genul -> Nah, nu bun. Câh.

Cam atat am avut de zis
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

rizwan scrie:Mai trebuie sa studiezi limba romana. Ai multe greseli gramaticale.
Probabil ai niste comentarii amuzante, dar cand le citez imi dispare zambetul de pe buze.
Incearca sa nu mai folosesti expresii de genul "specific voua" ca imi dai impresia ca esti rasist :)
Nu mai folosii titluri .... irelevante ... comune ... de genul "boss nr1 sau pitzipoanca sau ceva de genul". Daca iei pozele de pe hi5, copiaza in ghilimele si comentariul pus de ei sub poza, si fii putin ironic cand scrii titlul :)
Edit: parca esti pe hi5. am vazut multe poze care la sfarsit au "Comentati-l" sau "Va las pe voi sa comentati" sau ceva de genul -> Nah, nu bun. Câh.

Cam atat am avut de zis
Merci mult , de acum inainte ma voi corecta .

Alte pareri ?
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Ideea de baza, este consumata, daca muncesti mult, sa fii diferit ai sanse mari sa ai succes cu site'ul. Multa bafta.
Niculescu9
Utilizator înregistrat

Mesaj de Niculescu9 »

Myky scrie:Ideea de baza, este consumata, daca muncesti mult, sa fii diferit ai sanse mari sa ai succes cu site'ul. Multa bafta.
Multumesc Foarte mult . As avea nevoie de un designer destul de bun pentru a ne extinde
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”