nu stiu sa schimb tema :(

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
gargaritza
Nou venit

nu stiu sa schimb tema :(

Mesaj de gargaritza »

Stiu, cred ca sunt tampit sau amator, dar nu reusesc sa o schimb. Am instalat phpbb3.0.3 in romana, apoi am facut update la 3.0.4 insa nu am tabul de "styles" sa pot modifica cum vreau. Am testat o instalare in engleza, am aceasa optiune, asa ca va rog sa imi explicati cum se instaleaza corect un phpbb ca sa pot schimba temele. E o dif daca instalez in engleza si apoi setez limba sa fie romana, sau doar asa le pot modifica? Multumesc
chessh
Autor de ExtensiiAutor de Extensii
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de chessh »

N-ai instalat tu limba cum trebuie. :)
itStart | DoiBlog.net
Intelligence plus character - that is the goal of true education.
gargaritza
Nou venit

Nu am inteles..

Mesaj de gargaritza »

Daca o instalez in romana e ok, pot schimba apoi temele? Folosesc fantastico, asa ca eu doar dau un click, si selectez limba romana, ce puteam gresi?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

chessh
Autor de ExtensiiAutor de Extensii
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Nu am inteles..

Mesaj de chessh »

gargaritza scrie:Daca o instalez in romana e ok, pot schimba apoi temele? Folosesc fantastico, asa ca eu doar dau un click, si selectez limba romana, ce puteam gresi?
Eu stiu ce ai gresit tu? Dar e logic ca ai gresit ceva, doar nu-i eroare de la phpBB. :)
itStart | DoiBlog.net
Intelligence plus character - that is the goal of true education.
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”