Portal EUL.ro

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
Download
Utilizator înregistrat

Portal EUL.ro

Mesaj de Download »

Va salut din nou,

Astazi vreau sa va prezint un noul portal care se afla in stadiul beta insa este online de azi noapte. Vorbesc despre EUL.ro un portal adresat utilizatorilor de internet romani, care va pune la dispozitie o varientate de resurse si informatii: stiri, horoscop, director web, bancuri, curs valutar, forum si multe altele care sunt (sau nu) in dezvoltare la momentul actual. Forumul este deschis in ideea de-a crea o comunitate noua, plina de energie, respect si de ce nu, fun, impreuna reusind sa ducem comunitatea la un nivel mult mai sus, ramane doar cine vrea, e dornic de ceva proaspat si e deschis discutiilor, informatiilor pe care le poate invata aici.

Este la inceput, asadar parerile voastre sunt bine venite oricand.

EUL.ro
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

M'am inregistrat si eu acolo. Bafta cu el.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Destul de interesant portalul,ca structura e ok,dar nu-mi place movul ala.Poate era mai indicata o culoare mai inchisa.
Forumul arata bine,dar categoriile sunt cam...generale.Poate ar trebui sa schimbi iconitele de la msje noi,vechi...
Bafta!
spiridusu e plecat in vacanta !
Download
Utilizator înregistrat

Mesaj de Download »

Multumesc, va astept incontinuare pe forum!
Download
Utilizator înregistrat

Mesaj de Download »

Ultima postare 28 ianuarie 2009
Forumul a strans pana in momentul de fata (05.02.09) 540 mesaje in 125 subiecte.

Va astept acolo.
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”