Tabel in topic?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
Kwas
Utilizator înregistrat

Tabel in topic?

Mesaj de Kwas »

Salut!

Va rog sa imi spuneti cum se poate insera sau crea un tabel intr-un topic!

Daca asta e posibil...fireste... :D

Merci!
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Nush daca urmaresti topicul asta.. dar eu am gasit rezolvarea pentru problema ta... in PA... la Configurare generala apoi la sectiunea Configurările de bază ale utilizatorilor şi forumurilor, pe langa codurile existente mai adaugi TABLE,TR,TD si asta e tot... :P
Kwas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kwas »

Multumesc mult! Mi-am batut capu` da` tot nu am reusit sa gasesc o solutie pana acum! Succes!
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Si uite k cineva si-a batut capul si mai mult si a inventat un mod bbcode...

Table BBCode
Kwas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kwas »

seelview scrie:Nush daca urmaresti topicul asta.. dar eu am gasit rezolvarea pentru problema ta... in PA... la Configurare generala apoi la sectiunea Configurările de bază ale utilizatorilor şi forumurilor, pe langa codurile existente mai adaugi TABLE,TR,TD si asta e tot... :P
Am facut treaba asta si nu ma descurc acum cu crearea de tabel in topic...Uff....
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Kwas scrie:
seelview scrie:Nush daca urmaresti topicul asta.. dar eu am gasit rezolvarea pentru problema ta... in PA... la Configurare generala apoi la sectiunea Configurările de bază ale utilizatorilor şi forumurilor, pe langa codurile existente mai adaugi TABLE,TR,TD si asta e tot... :P
Am facut treaba asta si nu ma descurc acum cu crearea de tabel in topic...Uff....
Trebuie sa activezi si html...
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”