Redenumire Folder /adm/
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- CHR
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Redenumire Folder /adm/
Ce trebuie schimbat si unde?
- chessh
- Nivel phpBB: Experimentat
LOL! Ce securitate ma?
) Voi ati auzit de Acunetix? Exista programe cu care poti scana un domeniu / ip si vezi toate fisierele de pe server, din public_html. Asa ca daca nu vede folderul adm, cu siguranta vede folderul redenumit. Daca vrei securitate, nu faci asa. Iti pui eventual un HTPasswd in folderul admin, iti pui o parola ca lumea la userul de admin si la host, ai grija cui mai dai accese, ai grija sa nu te prosteasca careva pe mess cu link-uri sau redirecturi catre siteuri dubioase, prin care iti poate fura cookie-urile, etc. Astea sunt sfaturile mele daca vrei sa ai securitate buna.

- CHR
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Da am auzit de Acunetix, sa sti ca nu iti arata toate folderele asta tio spun eu...chessh scrie:LOL! Ce securitate ma?) Voi ati auzit de Acunetix? Exista programe cu care poti scana un domeniu / ip si vezi toate fisierele de pe server, din public_html. Asa ca daca nu vede folderul adm, cu siguranta vede folderul redenumit. Daca vrei securitate, nu faci asa. Iti pui eventual un HTPasswd in folderul admin, iti pui o parola ca lumea la userul de admin si la host, ai grija cui mai dai accese, ai grija sa nu te prosteasca careva pe mess cu link-uri sau redirecturi catre siteuri dubioase, prin care iti poate fura cookie-urile, etc. Astea sunt sfaturile mele daca vrei sa ai securitate buna.
Am rezolvat problema cu folderu /adm/.
Si Multumesc pentru ajutorul acordat !