am si eu o erroare la 3x.ro La crearea de useri

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
mitnick
Utilizator înregistrat

Mesaj de mitnick »

Dezactiveaza functia SMTP daca ai activat-o si sterge contul de email din configurarea Administratorului
hEcK
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de hEcK »

Am aceeasi problema.. numai ca numerge CP`u :D
Apare opagin alba si banneru de la ei sus
zgubii
Nou venit

Mesaj de zgubii »

Toto ca sa poti intra in Panoul Administatorului ai Nevoie de Netscape instalat deoarece 3x.ro nu suporta frame-uri!

am instalat netscape si tot nu pot sa intru in administrare, se deschide pagina apare numai reclama de la 3x si atata rog ajutor
george
Utilizator înregistrat

Mesaj de george »

Au dreptate cei care spun ca serveru 3x.ro nu suporta frame-uri si necesita Netscape !

pana acu 7-8 zile tineam si eu Netscape pt administrarea forumului , dar acum imi merge si ci Opera si Internet Explorer ! dar sincer sa fiu nu stiu dece acum merge si pana acum nu a mers !

Deci! daca la mine merge cu Explorer si cu Opera nu stiu daca nu ar merge si la voi !
biggy
Utilizator înregistrat

Mesaj de biggy »

Nu stiu cum sa va zic dar mie nu-mi mai merge cu nimik... adica nici NetScape nici Internet Explorer si nici Opera... asa dintr-o data, habar nu am care e problema
Kalipso

nici la mine

Mesaj de Kalipso »

Habar nam dc nu mere ((((( :(((
KoRnoise
Utilizator înregistrat

Mesaj de KoRnoise »

hmm.. cu netscape 7.2 sigur merge panoul administratorului.. cu explorer.. la mine cel putin.. no way.. apropos.. daca reuseste cineva sa rezolve problema cu SMTP-u` il rog sa ma anunte si pe mine.. si eu ma confrunt cu acceasi problema, doar ca am reusit sa elimin eroarea de la crearea unui nou user
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”