Problema icoane

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
spmihai
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema icoane

Mesaj de spmihai »

Buna, sunt nou pe forum si am si eu o problema. Am folosit search, dar nu am gasit pe nimeni cu problema identica cu a mea.
Am instalat un forum phpBB 3.0.4 (http://www.forum.unireafc.ro). Totul merge perfect, inafara de faptul ca nu-mi arata icoanele si smileyurile. Aceasta problema persista indiferent de ce stil si limba instalez. In folderul imageset al stilurilor am facut un alt folder ro in care am pus toate icoanele, dar tot nu merge. De asemenea nici smileyurile nu functioneaza, desi am incerc sa instalez si alte pachete de smileyuri. Am sters forumul odata si l-am reinstalat de la inceput ca m-am gandit ca poate am gresit pe undeva, dar tot aceeasi problema am. Stie cineva vreo rezolvare? Va multumesc
FinalDestiny
Utilizator înregistrat

Mesaj de FinalDestiny »

ai folder/images ...acolo ai folderul smilies...acolo le pui :D si restul... tot si...iconurile le pui la thema..in images...cu numele lor originale...
spmihai
Utilizator înregistrat

Mesaj de spmihai »

FinalDestiny scrie:ai folder/images ...acolo ai folderul smilies...acolo le pui :D si restul... tot si...iconurile le pui la thema..in images...cu numele lor originale...
asa sunt puse, dar nu functioneaza. alte idei?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Ce CHMOD au ?
Edit: Da, se ppre ca e de la CHMOD. Incearcati sa vedeti imaginea asta si o sa spuna ca nu aveti permisiunile necesare.
Pentru a rezolva intra pe FTP, click dreapta pe folderul images si alege File permissions... (variaza de softwareul folosit, recomand filezilla) si fa ca in imaginea de mai jos:
Imagine
MasterTuga
Utilizator înregistrat

Mesaj de MasterTuga »

ai schimbat numele temei?

dute:

admin panel/styles/styles/Details (la tema care o ai)

Si vezi daca este totul in regula, adica daca toate cimpurile sunt de la tem ta!
spmihai
Utilizator înregistrat

Mesaj de spmihai »

In ACP la stiluri e totul ok, sunt toate de la acelasi stil. Am modificat si permisiunile CHMOD la 777, insa acuma forumul apare blank, doar alb. Aseara mergea si acuma: http://www.forum.unireafc.ro. Am rescris index.php, insa tot asa.
EDIT: am reusit sa scap de pagina alba, stergand toate fisierele din cache, inafara de .htacces si index.html, insa problema cu icoanele ramane valabila. Am uitat sa zic ca icoanele nu apar nici in ACP.
EDIT2: Problema cu icoanele s-a rezolvat de la sine, cred ca era vreo problema de la host. Ramane insa problema cu pagina alba, care in fiecare zi apare din nou alba si nu inteleg de ce.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”