Problema functionare site
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Problema functionare site
Am o problema la forumul meu: http://www.forum.unireafc.ro. Forumul merge perfect, insa in fiecare noua zi, apare complet alb. Rezolvarea o stiu, sterg toate fisierele din directorul cache, cu exceptia lui index.htm si .htacces. Situatia e destul de nasoala, sa trebuiasca in fiecare zi sa sterg acele fisiere. Daca stie cineva cum se poate face ca forumul sa nu mai apara blank, il rog sa ma ajute cu un sfat ca eu nici cum nu i-am dat de cap. Va multumesc
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Din cate imi dau seama folosesti phpbb 2.0.x, versiune pentru care nu mai acordam ajutor.
Te sfatuiesc sa faci conversia la phpbb 3.0.x.
Succes !
Te sfatuiesc sa faci conversia la phpbb 3.0.x.
Succes !
-
- Utilizator înregistrat
URL forum: http://www.forum.unireafc.ro
Versiunea phpbb 3.0.4
Forumul a fost instalat pt prima data acum o saptamana, insa l-am reinstalat de 3 ori pentru ca am crezut ca e vreo problema de instalare. Ultima instalare a avut loc pe data de 4 februarie 2009
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? Nu
MODurile instalate: Nici unul
De cand a aparut problema semnalata ? De la inceputul instalarii
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput): e primul forum phpBB pe care il instalez, insa am cunostiinte de programare, si ceva de php si MySQL
Template-ul folosit: ProDark
Limba/limbile instalate: British English si Romana
Versiunea de PHP: 5.2.6
Tipul si versiunea serverului pentru baza de date: MySQL version 5.0.75
Mentionez ca problema persista indiferent de ce limba sau stil folosesc
Versiunea phpbb 3.0.4
Forumul a fost instalat pt prima data acum o saptamana, insa l-am reinstalat de 3 ori pentru ca am crezut ca e vreo problema de instalare. Ultima instalare a avut loc pe data de 4 februarie 2009
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? Nu
MODurile instalate: Nici unul
De cand a aparut problema semnalata ? De la inceputul instalarii
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput): e primul forum phpBB pe care il instalez, insa am cunostiinte de programare, si ceva de php si MySQL
Template-ul folosit: ProDark
Limba/limbile instalate: British English si Romana
Versiunea de PHP: 5.2.6
Tipul si versiunea serverului pentru baza de date: MySQL version 5.0.75
Mentionez ca problema persista indiferent de ce limba sau stil folosesc
-
- Utilizator înregistrat
Am mai incercat si inainte cu alt stil, dar am zis sa incerc iarasi. Am pus stilul prosilver ieri, si astazi din nou aceeasi problema. N-am mai sters fisierele din cache, pentru ca problema sa fie vizibila tuturor. M-am gandit la varianta sa pun la folderul cache chmod 555, ca sa nu mai fie writable, pentru a nu se mai putea crea acele fisiere, insa nu stiu in ce masura va afecta functionalitatea forumului.
- dorin
- Fost coleg
In cache sunt pastrate orice cache al fişierelor de template sau interogările. Nu cred ca schimbarea din 777 (recomandabil) in 555 va rezolva problema. Nu asta e cauza. Mai degraba cred ca nu este setat 777 folderul cache, mai verifica odata !
Ce configurarea ai la General - Configurarea server - Incarca configurari - Recompilează componentele vechi ale stilului ?
Alte erori ai mai sesizat ? La scrierea de mesaje, la crearea de forumuri, subforumuri, inregistrarea de noi utilizatori ?
Vad ca http://www.unireafc.ro/forum/faq.php poate fi vazut insa fara elementele de template, de aceea iti spuneam sa mai verifici permisiunile la cache !!
Later edit:
Care este setarea pentru calea catre forum ? ACP - Configurare server - Setari server - Cale script ?
Ce configurarea ai la General - Configurarea server - Incarca configurari - Recompilează componentele vechi ale stilului ?
Alte erori ai mai sesizat ? La scrierea de mesaje, la crearea de forumuri, subforumuri, inregistrarea de noi utilizatori ?
Vad ca http://www.unireafc.ro/forum/faq.php poate fi vazut insa fara elementele de template, de aceea iti spuneam sa mai verifici permisiunile la cache !!
Later edit:
Care este setarea pentru calea catre forum ? ACP - Configurare server - Setari server - Cale script ?
-
- Utilizator înregistrat
Recompilează componentele vechi ale stilului:
Caută componentele de stil actualiizate în sistemul de fişiere şi le recompilează. NU
Cale script:
Calea unde phpBB este localizat relativ faţă de numele domeniului, de exemplu /phpBB3 - /forum
Permisiunea la cache era si este 777, iar alte probleme nu am intampinat la forum. Pot crea categorii si forumuri noi, sa scriu mesaje si sa autentific noi utilizatori fara probleme. Tot forumul functioneaza complet, doar atat ca in fiecare zi apare blank.
Caută componentele de stil actualiizate în sistemul de fişiere şi le recompilează. NU
Cale script:
Calea unde phpBB este localizat relativ faţă de numele domeniului, de exemplu /phpBB3 - /forum
Permisiunea la cache era si este 777, iar alte probleme nu am intampinat la forum. Pot crea categorii si forumuri noi, sa scriu mesaje si sa autentific noi utilizatori fara probleme. Tot forumul functioneaza complet, doar atat ca in fiecare zi apare blank.
- dorin
- Fost coleg
Ok, ce setari ai .htaccess din folderul cache ?
Daca ai acces la server verifica si ce setari sunt in /usr/local/lib/php.ini .
Cauta
si pune:
Apoi verifica ce erori se raporteaza in forum.
Mai poti cauta directorul bin. apoi logs din /usr/local/lib/php de pe server.
Aici vei gasi un fisier text numit php_error.log
Deschide acest fisier cu NotePad si cauta erorile inscrise in el (ultimele randuri din el) si scrie-le aici.
Daca nu ai acces la server, ia legatura cu admin-ul hostului si roaga-l sa faca asta pentru tine.
-----------------------------------
later edit: Vad ca ai in php.ini setarea:
asa ca ar trebui sa o schimbi pentru a ne putea da seama care este eroarea.
Daca vrei sa stii cum am aflat asta, da-mi un MP. Serverul tau e vulnerabil.
Daca ai acces la server verifica si ce setari sunt in /usr/local/lib/php.ini .
Cauta
Cod: Selectaţi tot
display_errors = Off
display_errors = On
Mai poti cauta directorul bin. apoi logs din /usr/local/lib/php de pe server.
Aici vei gasi un fisier text numit php_error.log
Deschide acest fisier cu NotePad si cauta erorile inscrise in el (ultimele randuri din el) si scrie-le aici.
Daca nu ai acces la server, ia legatura cu admin-ul hostului si roaga-l sa faca asta pentru tine.
-----------------------------------
later edit: Vad ca ai in php.ini setarea:
display_errors = Off
Daca vrei sa stii cum am aflat asta, da-mi un MP. Serverul tau e vulnerabil.