Y-Mess.info
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Y-Mess.info
Salut.
Nu vreau sa ma laud ca am descoperit nu stiu ce site, nu e ceva nou, insa vreau sa-i fac putina reclama.
Am facut impreuna cu un prieten, un script dinasta de id-uri.
Am gasit initial unul facut de altcineva, doar ca era foarte ... prost facut sa zic asa...si am ales sa il facem noi.
Site-ul e facut de la zero, cu totu....
Nici nu stiu ce sa mai zic...
www.y-mess.info
Nu vreau sa ma laud ca am descoperit nu stiu ce site, nu e ceva nou, insa vreau sa-i fac putina reclama.
Am facut impreuna cu un prieten, un script dinasta de id-uri.
Am gasit initial unul facut de altcineva, doar ca era foarte ... prost facut sa zic asa...si am ales sa il facem noi.
Site-ul e facut de la zero, cu totu....
Nici nu stiu ce sa mai zic...
www.y-mess.info
-
- Fost coleg
Da...am zis prima data sa punem oras, dar am zis sa-l facem mai simplut si sa ramana doar Judetflowers scrie:La profil ai mai putea pune si Oras.
Ai putea sa mai adaugi la search "Doar cei cu poza" si eventual un search mai avansat in care sa se poata cauta dupa Nume, Judet etc...
pentru "doar cei cu poza" ... avatarele sunt generate automat ... sunt luate de pe pagina de yahoo. Adica ce avatar ai tu acum pe Yahoo, acelasi avatar va aparea pe site ...
Searchul "avansat" il gasesti in dreapta

ce sa fac cu ea ? :-sAnonymboy scrie:Interesant...
Ce zici de o pagina de contact?:-?
-
Lipseste numele din searchul ala.rizwan scrie:Da...am zis prima data sa punem oras, dar am zis sa-l facem mai simplut si sa ramana doar Judetflowers scrie:La profil ai mai putea pune si Oras.
Ai putea sa mai adaugi la search "Doar cei cu poza" si eventual un search mai avansat in care sa se poata cauta dupa Nume, Judet etc...
pentru "doar cei cu poza" ... avatarele sunt generate automat ... sunt luate de pe pagina de yahoo. Adica ce avatar ai tu acum pe Yahoo, acelasi avatar va aparea pe site ...
Searchul "avansat" il gasesti in dreapta