Trimitere mass email

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
megastar
Utilizator înregistrat

Trimitere mass email

Mesaj de megastar »

As vrea sa trimit un mass email catre toti userii.E nevoie de setari speciale in ACP sau pur si simplu il trimit din System-Mass e-mail? Intreb asta pentru am incercat sa trimit mailuri si se pare ca nu ajung la useri.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Nu e nevoie de setari speciale, dar e posibil ca pe serverul de mail sa fie un filtru spam care nu permite trimiterea de email-uri in numar foarte mare. Ar trebui sa intrebi firma de gazduire!
megastar
Utilizator înregistrat

Mesaj de megastar »

Nu e cazul, am incercat si trimiterea catre 1-2 useri si acelasi rezultat.Nu reusesc sa trimit mail.
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

ACP - General - Comunicatii client - Configurari email - Activează posibilitatea forumulului să poată trimite e-mailuri este activata ?
megastar
Utilizator înregistrat

Mesaj de megastar »

Da.Nu stiu in schimb daca nu cumva trebuia sa activez si Use SMTP server for e-mail .
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

megastar scrie:Da.Nu stiu in schimb daca nu cumva trebuia sa activez si Use SMTP server for e-mail .
Activarea SMTP server poti sa o faci numai daca nu ai functia php mail activata.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”