forum nou ( copiere date )

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
goody
Utilizator înregistrat

forum nou ( copiere date )

Mesaj de goody »

salut..

forumul meu a fost invadat de spammeri si a inceput sa se miste greu nush sigur ce dar imi da si cateva erori ciudate .
Am hotarat sa schimb forumul sa fac altu nou cu alt design si cateva moduri instalate , dar vreau sa imi pastrez : categoriile , userii si posturile de pe cel vechi . Unde dau ?

intru in baza de date si salvez baza de date sau din ACP dau backup ?

o explicatie mai exacta ar fii binevenita .

Multumesc !
S!rLov3
Utilizator înregistrat

Mesaj de S!rLov3 »

pai stai asa:)) deci tu ai acum un forum care a fost invadat de spammeri / posturi toate alea... si tu vrei sa faci alt forum cu un design mai atragator dar sa pastrezi posturile / userii / si categoriile de pe cel vechi. In concluzie ce rost mai are sa faci alt forum nou cu baza de date veche?:) ca o sa fie exact ca acum , cu spammeri .... etc:)) ca ca ti se salveaza toata baza de date ...
goody
Utilizator înregistrat

Mesaj de goody »

pey concluzia ar fii :

spammeri ii voi sterge manual , dar nu schimb forumu numai din cauza asta ci din cauza ca am mai multe erori in cadrul forumului .
S!rLov3
Utilizator înregistrat

Mesaj de S!rLov3 »

am avut si eu un forum ... cu niste erori cand intram sa schimb profilu (avatar semnatura... ) toate alea.... am avut host de la o firma dupa ce am schimbat hostu am salvat baza de date veche si am urcat-o din nou pe un alt forum ~ si tot aceleasi erori le am:)
goody
Utilizator înregistrat

Mesaj de goody »

am rezolvat problema ...
solutia : schimbarea temei , stergere spameri manual , instalare modurile dorite ... odata cu schimbarea temei au disparut erorile .

Acum am o alta intrebare .

Unde gasesc sa schimb stilul textului cu care scriu userii ( ex : Arial , Arial Black ...etc ) :wink:
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”