Suport/Discutii Coduri BB
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Datim si mie codu pt http://www.cinemarx.ro/trailere/ exista?
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Am gasit io sg pt ,,Tip telex"!
Pt ,,Link FTP" astept sa-mi dati voi HTML-ul pt k eu nu l-am gasit.
,,chessh", astept sa-mi dai codul BB pt ,,Link FTP" pt k tu tre sa il sti (pe mess nu ai vrut sa ma ajuti).

Cod: Selectaţi tot
[tt]{TEXT}[/tt]
Cod: Selectaţi tot
<tt>{TEXT}</tt>

,,chessh", astept sa-mi dai codul BB pt ,,Link FTP" pt k tu tre sa il sti (pe mess nu ai vrut sa ma ajuti).

Ultima oară modificat 03-Mar-2009, 20:23:33 de către Cat Nerulu, modificat de 5 ori în total.
-
- Utilizator înregistrat
Click aici pentru mai multe HTML-uri!

-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Coduri BB
Cred ca sunt ddoua probleme aici:
La 220.ro acum nu mai au numai cifre cum este codul pe prima pagina, ci au litere si cifre.html si nu mai merge codul
La metacafe am copiat ce scria cine a scris acolo si am incercat sa postez niste videoclipuri dar aparea tot timpul acelasi si am vazut dupaia ca defapt era linkul embed de la un videoclip , nu era cod cu script!
Deci , rog pe cineva sa updateze codul 220.ro si sal puna pe cel corect la metacafe!
Multumesc anticipat!
La 220.ro acum nu mai au numai cifre cum este codul pe prima pagina, ci au litere si cifre.html si nu mai merge codul
La metacafe am copiat ce scria cine a scris acolo si am incercat sa postez niste videoclipuri dar aparea tot timpul acelasi si am vazut dupaia ca defapt era linkul embed de la un videoclip , nu era cod cu script!
Deci , rog pe cineva sa updateze codul 220.ro si sal puna pe cel corect la metacafe!
Multumesc anticipat!