Sa instalez module

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ShaRum
Utilizator înregistrat

Sa instalez module

Mesaj de ShaRum »

Vrea sa ma ajutati si pe mine sa instalez aceste module va rog frumos Emoticoane in titlul forumului , Advanced Quick Reply si top_posters ! , va rog sa imi explicati cate una , pas cu pas :oops:
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Pai citeste la fiecare Install.txt sau Readme.txt
Acolo ti se explica pas cu pas.
spiridusu e plecat in vacanta !
Tiestto
Utilizator înregistrat
Versiune: phpbb3.0.7
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de Tiestto »

Am si eu o problema la Top Postator's . Am facut tot ce scria in fisierul install.xml si cand intru pe forum nu vad nimic diferit,adica cand am modificat index_body.html ,ma pus sa pun un cod in index_body.html si nu am gasit acea linie une sa-l pun pentru ca eu nu am prosilver pe forum (am Infinity) si am puso unde sunt statisiticile cu cate mesaje pe froum,cati utilizatori sunt,etc.As vrea sa ma ajutati si pe mine,va rog frumos !
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Nu are nici o indicate in fisierul de instalare pentru prosilver si pentru subsilver separat dar in acelasi fisier?
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Tiestto
Utilizator înregistrat
Versiune: phpbb3.0.7
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de Tiestto »

Are un fisier normal care se numeste "install" si un folder in care se gaseste subsilver_install.Deci install este pentru temele gen prosilver ?
---- LIBER ---
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”