Am si eu o problema la banner sus... am schimbat tema ca aia am observat ca are niste buguri ... si am bagat alta tema dar cand vreau sa bag un logo sus pe forum uitati ce fel apare www.anttique.net/forum ! cum pot face sa incapa direct acolo exact cu marimile alea ... sa nu mai apara asa ! Va multumesc
Scuzati pentru CopyRight dar nu am avut timp sa modific cu phpbb.ro ... eram prea ocupat cu chestia cu banneru si uitasem !
Problema [Logo]
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Si tot prost l-ai facut...script-ul in sine apartine phpbb.COM (modifica link) iar traducerea fisierelor de limba (versiunea romana) apartine phpBB.RO).
Ultima oară modificat 26-Feb-2009, 20:35:31 de către Shadow of Wishes, modificat 1 dată în total.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Nu puteai sa dai un PM unui moderator si sa-i explici ? Daca nu stii cum trebuie sa "arate" un copyright.. link phpBB.com fiindca ei au creat CMSul pe care il folosesti, phpBB.ro fiinda folosesti traducerea si link catre autor fiindca ii folosesti tema.
Topic inchis, la urmatoarea "abatere" primesti ban.
Topic inchis, la urmatoarea "abatere" primesti ban.