cum pot sa pun si eu smilles din yahoo pe forum
si unde le gasesc in yahoo
si
cum pot sa pun la toti care se inregistreaza ce avatar vreau eu da ei sa sil poata schimba daca vor
SAlut
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Sper sa nu se creada reclama dar eu iti dau decat smiles unde le gasesti restul nu ma pricep la forumuri
poftim site-ul http://www.helpbytes.co.uk/smileys.php sunt toate smile de la yahoo de acolo am pus si eu pe un forumgratuit acele smile ...

- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
In primul rand nu esti la piata, sa intelegi foarte bine asta. Daca te consideri superior le-ai fi gasit chiar tu singur.k0rp5e08 scrie:ce intreb eu si ce zici tu??
altul pls
PS: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1227095
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- danpetreanu
- Utilizator înregistrat
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
In zona de grupuri (cand editezi fiecare grup, ai acolo posibilitatea de a stabili un avatar "default" care va fi afisat in mod automat fiecarui membru inscris in grupul respectiv (avatar ce poate fi modificat pe viitor de catre utilizator).
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
- danpetreanu
- Utilizator înregistrat