Am marea bucurie sa va anunt pe toti ca de la 1 Decembrie, ceea ce astazi inca se mai numeste Plingeri Nationale (www.plingerinationale.ro) va deveni Megaforum (www.megaforum.ro)
Plingeri Nationale a debutat la sfirsitul lunii septembrie ca un forum destinat Serviciilor din Romania. La doua luni de la lansare forumul Plingeri Nationale are aproape 50 de membri si este pregatit sa se lanseze intr-o noua aventura, cred, unica in lumea forumisticii in limba romana: adapostirea unui complex de forumuri pe teme de interes national.
Mai mult, Megaforum se doreste a fi un centru de analiza si sinteza a celor mai reusite thread-uri din forumistica in limba romana. In pagina de linkuri va exista chiar un editorial care va face referiri la cele mai atractive discutii din forumurile de mare interes, cu linkuri care vor trimite direct in thread-ul respectiv.
Cu alte cuvinte, Megaforum isi porpune sa devina un gen de "presa a maselor" in care oricine poate deveni jurnalist sau editorialist atita vreme cit are idei, scrie bine si vine cu mesaje care prezinta interes deosebit in dezbateri.
Este o incercare temerara, dar cred ca merita retinuta, cu atit mai mult cu cit toate forumurile instalate (5 la numar) sint phpbb si vor fi personalizate in functie de tema pe care o abordeaza. Oarecum inedit intre cele 5 forumuri va fi cel destinat in exclusivitate forumistilor, utilizatori si administratori deopotriva. De aceea, oricare dintre voi veti fi primiti oricind cu bratele deschise pentru a va spune pasurile in legatura cu modul in care utilizatorii folosesc forumurile pe care le administrati, sa le dati sfaturi, si eventual sa va usurati munca, sugerindu-le doar acele practici sau tehnici care fluentizeaza traficul. Ar fi multe de spus, dar sper sa ne intilnim acolo, la "Coltul administratorului si al moderatorului" din Forumul Forumistilor.
Pentru forumistii impatimiti, sper ca Megaforum sa fie frisca de pe tort, caci odata intrati acolo vor fi pur si simplu inghititi de lumea dezbaterilor, trecind dintr-un forum in altul, cu un simplu click.
Nu uitati! 1 Decembrie!
Va astept
Marian Stan
www.megaForum.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Utilizator înregistrat
nu mai merge forumu asta

Eu sunt eu iar tu nu ma poti schimba
Esti al http://www.efreecounter.net/clako.png care dai click
-
- Utilizator înregistrat
=))
Eu sunt eu iar tu nu ma poti schimba
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu vad legatura cu data forumului...din moment ce el doar a vrut sa intre pe un forum si nu a fost accesibil, are tot dreptul sa intrebe. Nu a venit cu raspunuri gen "si eu zic...!" la un subiect din 2003 despre o anumita tema aleatorie.Mistiq scrie:Ori nu stii sa citesti , ori nu stiu care e problema ta , nu vezi ca ultimul post a fost in noiembrie 2003?![]()
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.