Imi da eroare phpBB Debug

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Dumitrascu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Imi da eroare phpBB Debug

Mesaj de Dumitrascu »

Buna ziua.

Ma numesc Dumitrascu Gabriel si am si eu o problema cu forumul...

Am instalat modul phpbb in romana si totul bune si frumoase pana a doua zi dupa creearea forumului imi arata asa :

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3526: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3528: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3530: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)

Asta imi apare sus deasupra logului forumului...si plus ca imi arata scrisurile mai mari... adica rezolutia mai mare... cine ma poate ajuta, sa ma ajute urgent... ATICIPAT.
Ultima oară modificat 17-Mar-2009, 22:21:25 de către Dumitrascu, modificat 1 dată în total.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Schimba titlul topicului potrivit regulamentului !
Dumitrascu
Utilizator înregistrat

Erori, erori... ajutor!

Mesaj de Dumitrascu »

Dumitrascu scrie:Buna ziua.

Ma numesc Dumitrascu Gabriel si am si eu o problema cu forumul...

Am instalat modul phpbb in romana si totul bune si frumoase pana a doua zi dupa creearea forumului imi arata asa :

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3526: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3528: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3530: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)

Asta imi apare sus deasupra logului forumului...si plus ca imi arata scrisurile mai mari... adica rezolutia mai mare... cine ma poate ajuta, sa ma ajute urgent... ATICIPAT.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

dorin scrie:Schimba titlul topicului potrivit regulamentului !
regulamentul poate fi gasit aici:

http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?t=91
Dumitrascu
Utilizator înregistrat

Re : Imi da eroare phpBB Debug

Mesaj de Dumitrascu »

Fratilor, ma ajuta cineva si pe mine? :x
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Inchide GZip compression si defineste din config.php debug-urile sa fie 'fals'. Unii din noi mai au si o viata personala, in caz ca nu ai observat acest aspect.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Dumitrascu
Utilizator înregistrat

Mesaj de Dumitrascu »

Nu am inteles... daca poate cineva sa imi explice mai pe larg...

Id de messenger : Cs.Zone
Shadow of Wishes

Re: Re : Imi da eroare phpBB Debug

Dumitrascu scrie:Nu am inteles... daca poate cineva sa imi explice mai pe larg...
Intri in ACP (Administrator Control Panel) -> 'General' (Tab-ul) -> 'Server settings (in lista din stanga) -> Enable GZip comression (alegi Yes/No) verifica daca iti mai apare. Daca tot iti apare listarea debug-ului, atunci in cadrul forumului tau de pe server (root) o sa gasesti un fisier config.php, il deschizi cu un editor, si ai definite 2 variabile de Debug, seteaza "fals' (cred ca la a doua variabila doar, dar poti face incercari si vezi cand iti dispare).
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
Dumitrascu
Utilizator înregistrat

Mesaj de Dumitrascu »

Scuza-ma dar nu ma lasa sa intru in panoul de adminstrare, dau sa ma conectez si ma deconecteaza... ce fac?
Shadow of Wishes

Schimba browser-ul cu un altul sau poti face un clear cookie & cache din optiunile browser-ului folosit.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”