Numele de utilizator introdus a fost interzis
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- ajax
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu au facut dar intr-un final daca as fi sigura ca e de acolo as putea sa cer sa intru pe admin-fondatordorin scrie:Are o legatura foarte mare. I-ai intrebat daca facut ei modificari ale forumului de care iti aminteam mai sus ?ajax scrie:Nu imi apare acest TAB. Nu sunt singurul administrator. Poate avea legatura?
- ajax
- Utilizator înregistrat
este adevarat ca ei au facut un upgrade a versiunii in ultimele zile. Posibil sa ma fi afectat. Imi cer scuze ca nu am raspuns doua zile mesajelor voastre de ajutor, avand si eu probleme cu netul de atsa data.....Cand ceva poate merge prost atunci de ce sa nu mearga si mai prost...Marian96 scrie:asta e forum facut de host free contacteaza-i pe cei de la http://freeforums.org ..
- ajax
- Utilizator înregistrat
s-a rezolvat, era dezactivata din setari de la " *".
Pe freeforums.org intradevar merge supernasol forumul, dar am inteles ca e mai dificil de discutat cu ei . De dimineata ma chinui sa accesez propriul meu forum deoarece imi apare mesajul...."Please wait... Currently undergoing maintenance." si tot "whait" cu totiii de dimineata, dar incepem sa ne iinvatam cu cele nasolae de acum. Asta nu am scris-o pentru help , ci doar ca sa ma racoresc
Nu prea am ideie cum se muta forumul de pe un server pe altul ...
Pe freeforums.org intradevar merge supernasol forumul, dar am inteles ca e mai dificil de discutat cu ei . De dimineata ma chinui sa accesez propriul meu forum deoarece imi apare mesajul...."Please wait... Currently undergoing maintenance." si tot "whait" cu totiii de dimineata, dar incepem sa ne iinvatam cu cele nasolae de acum. Asta nu am scris-o pentru help , ci doar ca sa ma racoresc

Nu prea am ideie cum se muta forumul de pe un server pe altul ...