www.highskills.z1.ro/forum

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Pu1u
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.highskills.z1.ro/forum

Mesaj de Pu1u »

Salutare in primul rand la toti userii ! Am creat un nou forum care se numeste www.highskills.z1.ro/forum sunt la inceput...pana pe 30 martie voi da drumul la un server de counter-strike non.stop si poate reusesc sa populez si eu cat de cat forum`ul pana atunci ! pentru cei interesati va astept ! Ofer moderatoare dar limita de varsta este de la 16 ani in sus ! Va astept sa va inregistrati ! o zi buna in continuare !

EDITED : Da imi cer scuze gresisem link`ul :D pusesem o litera in plus
Ultima oară modificat 23-Mar-2009, 23:02:15 de către Pu1u, modificat de 2 ori în total.
Dragoshel
Utilizator înregistrat

Mesaj de Dragoshel »

o zi buna si tie, dar situl nu merge.
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Merge, e hosted by lx.ro, ce'as putea sa zic? Nimic original, totul copiat, articole "fara numar,hee",nici adresa la forum nu o stii apoi cum ai vrea s-o retin eu? Un subiect deja plictisitor, forum pentru counter-strike si photoshop folosit de 1000ori. Fa ceva original.

P.s,

Cod: Selectaţi tot

Copyright Pu1u & HighSkills Team
Copyright-ul temei e scos.
Mistiq
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Mistiq »

Mam plictisit sa numar categoriile , sunt in jur de 60 :D :shock: . Sunt curios in cate categorii o sa postezi , deci daca pui cate 1 post in fiecare categorie , faci din strat peste 50 posturi , daca pun 10 useri cate un mesaj in fiecare topic=>peste 500 mesaje ,frumoasa initiativa , dar nu trebuia sa deschizi forumul dupa ce deschizi si serverul?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Closed.
Închis

Înapoi la “Forumuri”