Salut as vrea sa prezint si eu blogul meu sunt abea la inceput daca o sa dati putin cu ochiul prin postari nu stiu ce parere o sa aveti, nu vreau sa fie un blog personal da fac ce fac scriu un post si seamana cu unul personal, asta din lipsa de subiecte.
http://dstefan.net
sunt dispus sa fac schimb de linkuri sau bannere cu alti bloggeri incepatori sau cu altii care vor sa ma ajute, ms.
Blogul meu
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Vad ca nimeni nu vrea sa isi spuna o parere despre blogul tau...
Designul nu e cine stie ce...dar e ok.
Ai foarte multe greseli de ortografie/exprimare (vezi : ias dao,cu,Cristi,Citit Biblia,tu ce creazi?,baetii etc,etc,etc
)..Aaaa si tu nu sti cand trebuie folosita VIRGULA.
Unele subiecte sunt aiurea,altele copiate...Nu prea poti face mare lucru cu asa ceva si...mai speri ca la anul sa participi la RoBlogFest conform spuselor tale : "sper ca la anu sa am si eu cu ce participa si sa-mi creasca numarul de vizite"
Bafta

Designul nu e cine stie ce...dar e ok.
Ai foarte multe greseli de ortografie/exprimare (vezi : ias dao,cu,Cristi,Citit Biblia,tu ce creazi?,baetii etc,etc,etc

Unele subiecte sunt aiurea,altele copiate...Nu prea poti face mare lucru cu asa ceva si...mai speri ca la anul sa participi la RoBlogFest conform spuselor tale : "sper ca la anu sa am si eu cu ce participa si sa-mi creasca numarul de vizite"

Bafta
spiridusu e plecat in vacanta !