Proiect hosting gratuit phpBB

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
Scrie răspuns

Sunteţi interesat de un astfel de proiect?

Da
83
93%
Nu
6
7%

Voturi totale: 89

S3anPaul
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de S3anPaul »

mihaitza scrie:nu se doresc stiluri deja existente? doar cele care ar trebui sa fie create"?
ba da , da ar trebuii adaugate primele , stilurile care vor fii cele mai bune in concurs :D
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Vă rog, nu legaţi concursul de acest proiect ;-)
dede
Nou venit

Mesaj de dede »

Fara suparare, dar pare mai mult un proiect pentru cresterea numarului de forumuri phpBB, fara a tine asa mult cont de calitate. Adica, acum oricine poate avea forumul lui, fara sa-si mai bata capul cu instalarea,intretinerea, updatarea ...
Iar pentru cei care s-au obisnuit cat de cat cu forumul, faptul ca nu ai acces deplin nu e un lucru incurajator - exista alternativa altor hostinguri free.
Pe de alta parte, e un inceput si o ocazie buna de a atrage mai multi utilizatori de phpBB.

Deci, poate ca e o idee buna, dar nu pentru mine :wink:

D.
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Eu am zis k e un proiect interesant.. dar nu m-ar incanta sa-l folosesc.. poentru k eu sunt un maniac al modificarilor.... si modific si ultima virgula...nu as suporta sa nu pot modifica ceva.
mihaitza
Fost coleg
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

dede scrie: exista alternativa altor hostinguri free.
Fiecare foloseşte ceea ce îi surâde.... singura problemă la altele este că s-ar putea să nu funcţioneze câte ceva.... ba nu merge emailer, ba panoul administratorului, ba una, ba alta.... aceasta este o alternativă!

nu ne interesează creşterea numărului de forumuri.... şi suntem împotriva forumurilor goale şi necalitative care sunt şterse de pe server....
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Vă rog răspundeţi cu încredere acestui subiect. Am nevoie de părerile voastre şi sugestiile privind MODificări şi stiluri. (în cazul în care acest proiect este binevenit).

Totodată aş vrea să ştiu care dintre voi v-aţi înscrie la acest serviciu...
george
Utilizator înregistrat

Mesaj de george »

eu cred ca domaniul ar trebui sa fie ceva de genul :

http://www.user.domeniu_ales.ro

ceva de genul 3x.ro
asta e parerea in legatura cu domeniul , in rest cred ca va fi ok

eu unu am 2 forumuri la 3x si sunt multumit de functionarea lor
deci imi place ideea si o astept nerabdator

apropo de unde pot sa downloadez si eu versiunea 2.2 ?? ca nu am gasit nicaieri pe forum un link :lol: sau poate nu am cautat indeajuns de bine .

multumesc
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

iar la domeniu_ales ne dai sugestia.....
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux

Mesaj de bogdan »

george scrie:apropo de unde pot sa downloadez si eu versiunea 2.2 ??
phpBB 2.1.x - http://area51.phpbb.com/cvs/

2.2 nu e gata ...
dede
Nou venit

Mesaj de dede »

Domnilor,

Am sa incerc sa mai scriu si eu cateva randuri la acest subiect.
In primul rand, cred ca cel mai important lucrul este sa incercati sa va definiti publicul tinta. Cred ca majoritatea dintre cei care au ajuns pe acest forum, au deja instalat un forum PhpBB si au "gustat" din placerea instalarii de MOD-uri & co . Deci, a priori, nu cred ca vreunul dintre noi este gata sa renunte la la un control total in favoarea unei solutii impuse, chiar daca aceasta nu-ti mai da batai de cap pentru mentenanta. De asemenea, suspiciunea ca exista cineva "mai tare", care ti-a instalat forumul si care poate interveni in functionarea lui, poate genera o reticenta in randul posibililor utilizatori.
Revenind, care ar fi targetul vostru? Pe moment, ma gandesc ca o institutie de invatamant (de ex., un liceu), ar fi un candidat bun. Poate si firmele cu o paginuta de net s-ar interesa de o extensie-forum. Si jocurile on-line pot aduce niste utilizatori.

Sugestia mea pentru numele domeniului era agora, dar vad ca e deja luat..altfel, as zice pBB :wink: .

Daca o sa puneti in practica ideea, o sa va recomand potentialilor utilizatori, dar nu cred ca-l voi utiliza personal.
Oricum, eu va doresc mult succes, si vazand treaba buna pe care o faceti la www.phpbb.ro , cred ca o sa si-l aveti.

Enjoy,
D.
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”