Servere free unde se poate instala forumul phpBB ...

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Ady de unde ti`ai cumparat tu hostul?
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

AdY scrie:lista e, intr'adevar, invechita.
Ce pot zice e ca am vazut oferte care pur si simplu m-am lasat tampit: 9GB spatiu shi 50GB trafic la vreo 10USD/luna, iar globat.com'u are tot felu' de oferte...
Site'uri sunt grupa. Sumele, intre 10-15USD/mo., insa nu in putine locuri am vazut "shared hosting" la vreo 50USD/mo. cu spatiu de 100MB...uhm depinde...un search pe google shi gaseshti tot felu' de siteuri-director pentru hosting sau oferte...
Io unu' mi'am luat un 500MB spatiu cu 10GB transfer, 100mailuri POP3 si alte alea la vreo 200usd pe un an. Vreau sa zic ca serveru' merge SUPER RAPID (cam greu cu RDS'u meu zilele astea) si de'abea de azi e functional asha ca am sa revin cu multe detalii cat de curand :wink:
Ady, acest subiect nu a fost deschis pentru a lauda sau nu un anumit server ci pentru cunostinta publicului larg de servere gratuite cu suport php si mysql

Toate cele bune,
Mihai[/b]
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Inca o precizare, de multe ori gratuit (free hosting) nu inseamna fara bani ci pana in 9.99 $ ;
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

mihaitza scrie:
AdY scrie:lista e, intr'adevar, invechita.
Ce pot zice e ca am vazut oferte care pur si simplu m-am lasat tampit: 9GB spatiu shi 50GB trafic la vreo 10USD/luna, iar globat.com'u are tot felu' de oferte...
Site'uri sunt grupa. Sumele, intre 10-15USD/mo., insa nu in putine locuri am vazut "shared hosting" la vreo 50USD/mo. cu spatiu de 100MB...uhm depinde...un search pe google shi gaseshti tot felu' de siteuri-director pentru hosting sau oferte...
Io unu' mi'am luat un 500MB spatiu cu 10GB transfer, 100mailuri POP3 si alte alea la vreo 200usd pe un an. Vreau sa zic ca serveru' merge SUPER RAPID (cam greu cu RDS'u meu zilele astea) si de'abea de azi e functional asha ca am sa revin cu multe detalii cat de curand :wink:
Ady, acest subiect nu a fost deschis pentru a lauda sau nu un anumit server ci pentru cunostinta publicului larg de servere gratuite cu suport php si mysql

Toate cele bune,
Mihai[/b]
Tie cred ca ti s-a pus pata pe mine..
daca te'ai fi uitat putzin mai sus, ai fi observat ca bogdan a recomandat niste siteuri de hosting PLATITE, iar eu nu am facut nimic altceva decat sa adaug unul. Chiar e greshit (nu consider verbul a lauda potrivit) sa recomanzi un anumit hosting?
BugsY: nu merge cardat, chill out ;) :twisted:
danielt
AdministratorAdministrator
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Se pot recomanda diverse servere gratuite sau nu... dar e preferabil să fie gratuite. Oricum este bine să scrieţi toate facilităţile oferite şi este chiar şi mai bine să le şi verificaţi ;-)
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Atlas Telecom Network (http://www.atlastelecom.ro/openwebmail/)

Contul de email este accesibil pe web. Va puteti controla contul de email oricand, de pe orice calculator conectat la Internet.
15MB pentru contul de email (user@atlastelecom.ro)
contul de email se poate verifica oricand si de oriunde; serverul de email este on-line 24h din 24, 7 zile din 7
atasamente mari pentru email-urile trimise, 5MB
15MB pentru pagina ta web (http://www.atlastelecom.ro/~user)
servere de www si ftp on-line 24h din 24, 7 zile din 7 pentru pagina ta web; up-load la pagina se face la www.atlastelecom.ro, avand nevoie de un user creat anterior si parola
cont unic pentru email si pagina web (user si parola identice)
pentru pagina ta web exista suport php si mysql, binenteles gratuit
in cazul in care doriti si o baza de date MySQL pentru site-ul dvs nu trebuie decat sa trimiteti un email la webmaster@atlastelecom.ro si baza de date va fi activata in mai putin de 24h.

phpMyAdmin 2.5.1-rc1 cu limba romana inclusa
openwebmail 1.81 in limba romana
Contul de email oferit Atlas FreeMail poate fi citit prin POP3 (mail.atlastelecom.ro - atat pentru serverul POP3 cat si pentru serverul SMTP) sau direct de pe web, mail.atlastelecom.ro.

Pagina web aferenta contului de email poate fi accesata la adresa http://www.atlastelecom.ro/~user/ sau http://www.atlastelecom.ro/users/user/ (unde user este numele de user folosit si la contul de email). Upload-ul paginii web se face prin ftp pe serverul www.atlastelecom.ro folosind user-ul si parola contului de email.

Atlas FreeMail ofera si suport pentru scripturi PHP si baze de date MySQL, mai multe detalii aici.

Suport php si MySQL gratuit:

Acum pe langa cei 15MB pentru contul de email si cei 15MB pentru pagina ta web poti rula script-uri php si ai acces la baze de date MySQL. Inscrie-te acum si vei avea acces la toate aceste facilitati.

Pentru activarea bazei de date MySQL nu trebuie decat sa trimiteti un email la webmaster@atlastelecom.ro si baza de date va fi gata pentru folosire in mai putin de 24h (exclus sambata, duminica si sarbatorile).

Asta zic ei, cam lung
Eu am testat candva si mergea foarte bine, nefiind un serviciu asa de cunoscut are si viteza
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Daca e vorba ca nu numai gratuite, va prezint si oferta mea pe server in colocare la kpnqwest;

100Mb spatiu disponibil
3 alias-uri de nume de domeniu
3 subdomenii
10 Gb trafic
5 conturi de e-mail POP3/SMTP (scanate RAV Antivirus)
Newsletter
PHP

sau

300Mb spatiu disponibil
5 alias-uri de nume de domeniu
5 subdomenii
15Gb trafic
10 conturi de e-mail POP3/SMTP (scanate RAV Antivirus)
Newsletter
PHP, MySQL

sau

500Mb spatiu disponibil
10 alias-uri de nume de domeniu
10 subdomenii
20Gb trafic
25 conturi de e-mail POP3/SMTP (scanate RAV Antivirus)
Newsletter
PHP, MySQL

la toate acestea

- Activare instantanee
- Management site prin Control Panel (Web)
- Acces printr-un cont FTP 24h/zi
- Statistici detaliate ale traficului (Webalizer)
- Acces la fisierul Log (FTP)
- Scanare ANTIVIRUS RAV
- Clientul poate folosi propriul nume de domeniu (nume.com , nume.ro) si se ofera asistenta gratuita privind transferul numelui de domeniu
- 24/7 suport tehnic
- 99.9% uptime
- Conturi e-mail de tip "catch-all"
- Director propriu pentru script-uri
- Sisteme redundante de control al mediului (temperatura, umiditate, stingerea incendiilor pentru medii IT dedicate)
- Sistem dublu redundant de alimentare cu energie electrica prin UPS cu back-up si generator

Preturile le negociez cu cumparatorul.
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

A! Astept si propuneri de altfel de planuri de hosting de la posibili clienti,.
mihaitza
Fost coleg

Re: servere free unde se poate instala forumul phpBB ...

Mesaj de mihaitza »

bogdan scrie: :arrow: http://www.as.ro - 5 februarie 2003

Suport PHP si MySQL GRATUIT pentru subdomeniile inregistrate.
Pentru o mai buna functionare a forumului phpBB2 se recomanda un server SMTP care poate fi pe acelasi server cu forumul sau pe unul diferit.

se pare ca mai nou (aproape nou)

As.Ro ofera tuturor utilizatorilor posibilitatea colectarii mesajelor cu un client de mail.

Setarile pentru configurarea clientului de mail sunt :
SMTP Server (Outgoing mail server) : smtp.as.ro port 25 (la forum se scrie smtp.as.ro:25)
POP3 Server (Incomming mail server) : pop3.as.ro port 110
IMAP Server : imap.as.ro port 143
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Serverul Spaceport (www.spaceport.com) oferă gratuit spaţiu 20 MB (chiar dacă în prezentare scrie nelimitat), 5 GB transfer pe lună pentru întreg situl, propriul CGI-BIN, PHP şi o bază de date MySQL.
Închis

Înapoi la “Diverse”