Avem domeniu: BCommunity.us

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Utilizator înregistrat

Avem domeniu: BCommunity.us

Mesaj de Good »

Ne-am miscat destul de bine si ia-ta ca avem domeniu .us :). Eu si echipa formata din seby(cel ce a cumparat domeniu si host) si Myky (veteran al forumului) vom face un BCommunity placut pentru toata lumea in care detinatorii forumurilor pot intra pentru a discuta intre ei, sau incepatorii pentru a citii tutoriale. Speram sa se dezvolte cat de repede posibil:
www.bcommunity.us
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Si asta nu mai e...bun?(daca nu ma insel azi a fost deschis topicul...) :lol:
Interesant...La a catea incercare de refacere a BCommunity sunteti? Nu de alta,dar sunt o multime de topice cu BCommunity pe-aici (exagerat de multe)...Deja nu mai stiu.Reveniti,nu reveniti?Pe ce host?Ramane domeniu asta?...Peste cateva zile auzim iar de MyForum ?:lol: :lol: :lol:

Daca e sa comentez despre BCommunity.us ...Saphic mi se pare o tema foarte potrivita,dar aveti mult de muncit...Categorii,iconite,topice...promovare.Presupune multa munca :D

Va urez bafta!

PS : Topic cu BCommunity.us mai este si AICI.Nu ar fi mai ok sa continui acolo? :lol:
spiridusu e plecat in vacanta !
Utilizator înregistrat

Mesaj de Good »

Nu... practic am inceput o noua era. BCommunity va ramane acum permanent de myforum nici nu mai sta problema. Acum cautam useri si staff vom incepe promovarea imediat dupa ce il terminam (posturile, designul)
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

De cate topicuri mai ai nevoie ?
Nu de alta da' sa iti facem si noi. Topic inchis.
Închis

Înapoi la “Forumuri”