De curand am facut un campionat de Fifa 07 site+forum .
www.fifa07champ.co.cc
www.fifa07champ.co.cc/forum
Astept pareri/sugesti
Fifa 07 Championship
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
2007 ? Hm...suntem in 2009 deja.Ciudata alegere
Forumul arata bine.Cam mult verde,poate exagerat de mult,dar imi place...ca design.
Cam putine categorii dar daca le incarci bine cu subiecte si mesaje e foarte ok.
Incepe sa creezi topice pentru ca e urat...Niciun mesaj peste tot.
Bafta cu forumul si mai ales...bafta la participanti la FIFA07!

Forumul arata bine.Cam mult verde,poate exagerat de mult,dar imi place...ca design.
Cam putine categorii dar daca le incarci bine cu subiecte si mesaje e foarte ok.
Incepe sa creezi topice pentru ca e urat...Niciun mesaj peste tot.
Bafta cu forumul si mai ales...bafta la participanti la FIFA07!

spiridusu e plecat in vacanta !
Mersi fain . Sincer 2007 mi se pare cel mai reusit . 2009 ink nu am jcuat pentru ca nu imi merge
) . 2008 mi se pare foarte aiurea . SI cu topicele . Doar ieri l-am gatat de codat (site-u) si forumu doar l-am instalat . Nu iti fa grij ca il voi face .
P.S : Care vreti sa intrati in campionat va sugerez ca sa va inregistrati pe foru mdepeacuma ca sa prindeti o echipa bunicica cand ii voi da drumu la inscrieri

P.S : Care vreti sa intrati in campionat va sugerez ca sa va inregistrati pe foru mdepeacuma ca sa prindeti o echipa bunicica cand ii voi da drumu la inscrieri

-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
la fifa 07 daca dai A + D cand esti in jumatatea ta poti da gol chiar din poarta in poarta
stiati??

Eu sunt eu iar tu nu ma poti schimba
Esti al http://www.efreecounter.net/clako.png care dai click
Esti al http://www.efreecounter.net/clako.png care dai click