Salut !
Stie cineva cum se numeste modul de pe froumgratuit.ro - cand iau un post cu link gen: Download:Link! - si il pun la mine pe froum imi apare la fel,iar pe forumul meu instalat nu merge,imi puteti spune si mie cum se numeste modul ? ,si la imagini tot la fel ,cand dau Copy - Paste apare Imaginea ,nu ramane spatiu gol.
Mod pentru imagini,link .
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Tiestto
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpbb3.0.7
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Mod pentru imagini,link .
---- LIBER ---
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu am inteles nimic din mesajul tau, stiu doar ca vrei un MOD dar nimic mai mult. Straduieste-te sa scrii corect romaneste, punand in evidenta (corect) ceea ce vrei venind si cu, cateva explicatii cu privire la ceea ce vrei...nu toata lumea detine un forum pe respectivul site.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.