Shadow of Wishes scrie:Si dupa parerea ta, noua versiune este dificil de folosit? Daca da, ce anume ti se pare asa greu?
Vezi
aici. Ne-am certat o grămadă pe tema există/ nu există categorii în phpBB3.

La primul forum phpBB3 (unul gratuit, evident) mi-a luat vreo două ore să setez un forum vizibil pt. mine.

Sunt foarte multe tab-uri, atît în P.A. cît şi în profil. Mă ia durerea de cap numai cînd mă gîndesc.

Eu cînd mă înscriu pe un phpBB2 numai pt. reclamă, completez rapid tot profilul de la înregistrare, ca mai apoi să postez doar mesajul meu şi gata. La phpBB3 am fff mult de lucru. După fiecare setare din profil, trebuie să apăs pe "reveniţi la profil".

Nu e neapărat greu în sensul de a fi de neînţeles. Pînă la urmă te prinzi ce şi cum, dar îţi ia prea mult timp să faci şi cele mai simple lucruri. Este greu de folosit, nu greu de înţeles.
Eu cred că autorii phpBB3 nu au înţeles ce era de înţeles. Au pus o grămadă de setări, multe tîmpenii, o grămadă de funcţii şi opţiuni cînd nu asta ne doream. Alea le avem în SMF, IPB... Nu ne interesează. Oamenii au vrut ceva user-friendly. Iar phpBB3 e oricum, numai nu user-friendly.