Cannot modify header information

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
david06083
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Cannot modify header information

Mesaj de david06083 »

Salut! Am si eu urmatoarea problema!
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)

Aceasta chestie a intervenit dupa instalarea phpbb 3.0 si conevrsia bazei de date! Nu ma pot loga( adica se blocheaza browserul dupa ce apas login) sau ma loghez , spune ac am fost logat cu succes si dau click pe board index si vad ca nu mai sunt logat ci sunt vizitator!

As vrea o explicatie detaliata si exacta a pasilor ce trebuie urmati pentru ca sunt incepator si nu as vrea sa stric ceva + ca nu prea ma descurc usor pe-acolo fiind incepator!

Luati-ma usor!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Cum pot rezolva aceste probleme?

Mesaj de dorin »

Ce conversie ? De la phpbb 2.0.x ? Ai facut modificari ale fisierelor originale ? De unde ai luat pachetul de instalare ?
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

da. de la 2.0 la 3.0
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Furnizeaza informatiile minime solicitate AICI :idea:
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

Ma poate ajuta cineva? Ca raspunsuri vagi am avut deja 2 pana acum. Nu m-au ajutat deloc , ba chiar m-au bagat inceata si mai mult!
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

dorin scrie:Furnizeaza informatiile minime solicitate AICI :idea:

Spune ce vrei tu sa afli ca eu am cam furnizat tot ce scrie acolo!

Ce lipseste si te intereseaza?
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Cannot modify header information

Mesaj de Shadow of Wishes »

1. Ai modificat pana acum tema ta?
2. Pe ce pagina iti apare respectiva explicatie de debug?
3. Ai creat cumva o pagina separata?
4. Doresti sa ramana acelel erori dar sa nu le mai afiseze?

...

5. Daca ai vazut ca dorin a incercat sa te ajute, nu iti da "silinta" sa faci pe desteptul si raspunde-i la solicitare oferind informariile necesare, altfel nimeni nu sta sa faca chat sau sa iti ghiceasca probleme MAI ALES tinand cont de faptul ca e in interesul tau si nu al lui.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

Shadow of Wishes scrie:1. Ai modificat pana acum tema ta?
2. Pe ce pagina iti apare respectiva explicatie de debug?
3. Ai creat cumva o pagina separata?
4. Doresti sa ramana acele erori dar sa nu le mai afiseze?

...

5. Daca ai vazut ca dorin a incercat sa te ajute, nu iti da "silinta" sa faci pe desteptul si raspunde-i la solicitare oferind informatiile necesare, altfel nimeni nu sta sa faca chat sau sa iti ghiceasca probleme MAI ALES tinand cont de faptul ca e in interesul tau si nu al lui.
1Nu.tema nu am modificato de cand am facut coversia 2.0 --> 3.0
2 Imi apar erorile pe pagina principala deasupra Bannerului phpbb.
3. Nu
4. Doresc sa se rezolve erorile pt ca imi afecteaza sesiunile de login si asa cum am mai spus , ori ma loghez si cand ajung la board index sunt vizitator din nou , ori apas pe login si se blocheaza browserul!
5. Am cerut doar sa imi spuna ce lipseste si l-ar ajuta pe el sa identifice problema si sa imi spuna ce e de facut!
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Ce tema folosesti (numele m-ar interesa) si upgrade la ce versiune 3.0.x ai facut?
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
david06083
Utilizator înregistrat

Mesaj de david06083 »

Shadow of Wishes scrie:Ce tema folosesti (numele m-ar interesa) si upgrade la ce versiune 3.0.x ai facut?

subsilver folosesc si am upgradat la ultima versiune
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”