... pun pe site ultimele posturi de pe forum?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
FlorinDragon
Nou venit

... pun pe site ultimele posturi de pe forum?

Mesaj de FlorinDragon »

Buna ziua!
Sunt nou p-aci asa ca va rog sa ma scuzati daca s-a mai discutat aceasta problema.Am cautat in mare parte pe forum,da' nu am gasit ceva legat de problema mea:as vrea ca pe site sa apara ultimele discutii/topicuri de pe forum.Am cautat si pe phpbb.com,da' n-am gasit nimic concret,doar un anumit mod: "phpBB Fetch All",cu care n-am rezolvat nimic(poate am gresit si eu instalandu-l).Exista si alt mod de a pune pe site ultimele posturi de pe forum?
Multam' :roll: !
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: ... pun pe site ultimele posturi de pe forum?

Mesaj de dorin »

Exista mai multe solutii, plecand de la cele complicate cum sunt selectii din BD a phpbb3 pana la cele mai simple cum este si cea pe care ti-o recomand mai jos.

:arrow: Instalezi un Feed RSS pe forum, de exemplu Simple rss mod for phpbb3 sau RSS Feed 2.0;

:arrow: Folosesti un parser/reader pentru afisarea pe site a continutului furnizat de FEED. De exemplu PHP and AJAX RSS Reader sau Displaying an RSS Feed.

:idea: Mai multe poti gasi facand o cautare cu Google.

Succes !
FlorinDragon
Nou venit

Mesaj de FlorinDragon »

Multumesc de raspuns.Am reusit sa instalez modu' pentru forum fara probleme,da' in momentul in care vreau sa imi afiseze RSSu' nu functioneaza (uite de exemplu ---selecteaza a doua optiune:MSN).Am folosit PHP and AJAX RSS Reader.Nu-mi dau seama ce ar trebui sa modific acolo ... :( .Daca ma poti ajuta ti-as ramane recunoscator.Multam' inca o data.Oricum,voi mai incerca si alta metoda de a le afisa,da' cea pe care mi-ai recomandat-o mi s-a parut cea mai buna,avand in vedere ca pagina pe care vreau sa-l afisez e .html .Deocamdata ma chinui asa,pana termin lucru' la noul site unde nu voi mai avea probleme.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Nu ai schimbat codul astfel incat sa iti afiseze feed-ul tau !
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”