am inceput conversia unui forum phpbb2 in phpbb3 si mi-a dat urmoatoarea eroare:
Eroare generală
SQL ERROR [ mysql4 ]
Incorrect string value: '\xC5\x9Fi-a ...' for column 'topic_last_post_subject' at row 1 [1366]
SQL
UPDATE phpbb_topics SET topic_first_poster_name = 'dumichis', topic_last_post_subject = 'Andone şi-a luat sita în Austria', topic_last_post_time = '1215598720', topic_last_poster_id = '13', topic_last_poster_name = 'dumichis' WHERE topic_id = 190
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 174
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/functions_admin.php
LINE: 1963
CALL: dbal_mysql->sql_query()
FILE: install/install_convert.php
LINE: 1489
CALL: sync()
LINE: 793
CALL: install_convert->sync_forums()
LINE: 203
CALL: install_convert->convert_data()
FILE: install/index.php
LINE: 405
CALL: install_convert->main()
FILE: install/index.php
LINE: 282
CALL: module->load()
ce trebuie sa fac sa scap de ea?
Multumesc!
eroare conversie
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: eroare conversie
1.Backup BD phpBB 2.0.x.
2.Mergi in phpMyAdmin, tabela phpbb_topics si schimba pentru topic_last_post_subject si schimba in utf8.
3.Daca ceva merge prost restaureaza BD salvata la pasul 1.
2.Mergi in phpMyAdmin, tabela phpbb_topics si schimba pentru topic_last_post_subject si schimba in utf8.
3.Daca ceva merge prost restaureaza BD salvata la pasul 1.
am reusit! multumesc.
mai am inca o intrebare: cum pot sa iau tema care este folosita si pt forumul asta (tharsis) deoarece acolo la stiluri cand ii dau download style imi da eroare iar altundeva pe net n-o gasesc.?
Multumesc!
mai am inca o intrebare: cum pot sa iau tema care este folosita si pt forumul asta (tharsis) deoarece acolo la stiluri cand ii dau download style imi da eroare iar altundeva pe net n-o gasesc.?
Multumesc!
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Raspunsul a fost dat de bogdan AICI.
Eventual poti sa incerci sa il contactezi pe autorul stilului Hursan Mihai.Problema se va rezolva cand va fi activata sectiunea de Download.
ok. am inteles.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Nivel phpBB: Experimentat
Poti descarca ultima versiune de la respectiva vreme de aici. Lui nedka i-am dat ultima varianta pe care o aveam atunci si a facut update.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.