nu prea aveti simt estetic. template-ul este urat. negru+alb+verde nu prea da bine pe un forum
(pe o masina da
, caroserie verde, geamuri fumurii, si jenti de aluminiu
) )
Eu cum am monitor mare, se intinde prea mult. e fortat.
In rest ce pot sa zic... ok, un forum pentru 3 servere... dar ce cauta acolo photoshop, download-uri, Os-uri, dc++... nu credeti ca va cam intindeti?
si inca o chestie?
Spune NU Drogurilor
Drogul te scoate dintr-o stare de normalitate, sau de tulburare, te introduce în lumea falsei bucurii, după care te arunca cu brutalitate în cumplitele chinuri ale iadului afectând atât sufletul, cât şi trupul. SPUNE NU DROGURILOR, în orice situaţie. Viata ta nu va mai fi la fel niciodată !
nu fumati iarba. de ce? heroina ucide
dupa discutiile voastre de pe forum despre droguri, trag usor concluzia ca nici unul din cei care au postat nu au avut de aface cu asa ceva. sa presupunem ca eu m-as droga (fie fumat, fie intepat)... cum imi explica mie cineva care nu a avut treaba cu drogurile ce sa fac sau cum sa fac?
stii ca exista si droguri legale? spice de exemplu. uite spice dimond, efectul lui ar dura vreo 12 ore(si-l gasesti in magazine la 150 ron), fata de iarba care te tine vreo 3 ore.
eu unul as zice sa va lasti de lectiile de viata si sa va vedeti de cs. asa cum scrie sus. welcome to virtual world.