DesireFM.info
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
DesireFM.info
Forumul : www.desirefm.info/forum gasiti muzik,filme, updatate la zi discutii despre radio DesireFm non-stop cu muzik buna si de calitate
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Re: DesireFM.info
Ai venit sa iti faci reclama sau sa prezinti un forum ? Oricare ar fi din acestea doua nu ai ales locul/momentul potrivit.
Daca vrei sa faci reclama, pai atunci trebuie sa atragi cu ceva utilizatorii cum ar fi cu niste forumuri de discutii.
Daca vrei sa il prezinti, pai nu ai ce sa prezinti. Adu designul forumului undeva mai aproape de designul site-ului pentru o integrare mai buna.
Daca vrei sa faci reclama, pai atunci trebuie sa atragi cu ceva utilizatorii cum ar fi cu niste forumuri de discutii.
Daca vrei sa il prezinti, pai nu ai ce sa prezinti. Adu designul forumului undeva mai aproape de designul site-ului pentru o integrare mai buna.
poi da frate dar am facut aici o cerere pt o tema pt forum cu radio dar nu am primit-o nici aucma macar un raspuns cu "nu avem" incearca in alta parte astept degeaba

- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Google ai incercat ? Te poate ajuta mult mai mult decat poate o persoana sa te ajute, in orice domeniu

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Nivel phpBB: Experimentat
Daca tu nu ai timp , uite ca am dat eu un search pe "gugle" Click Aici.
o am instalata dar nu apare new topick si alea din cauza acceselor imi da erroare si nush cum sa rezolva care ma poate ajuta contact Y!M g0llan4s_Cu_r3sp3ct !!!
Multumesc!!
Multumesc!!
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Nivel php: Experimentat
Redenumeste en din root > styles > proradio > imageset cu ro.
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Nivel php: Experimentat
Redenumeste en din root > styles > proradio > imageset in ro.