PlanetaPamant.ro este un site care are ca punct forte un forum despre filme documentare care se pot vedea la National Geographic Channel. http://www.planetapamant.ro/forum/ (link editat)
Impresii? Sugestii? Reclamatii?
planetapamant.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Re: planetapamant.ro
Designul este destul de slab,dar e frumusel.
Cat despre forum.Strucura e...aiurea.Multe categorii aiurea..Nu ai putea strucura altfel?...
Ai avea nevoie de alte icon la msj noi,vechi...Eventual un banner sugestiv...
Bafta!
Cat despre forum.Strucura e...aiurea.Multe categorii aiurea..Nu ai putea strucura altfel?...
Ai avea nevoie de alte icon la msj noi,vechi...Eventual un banner sugestiv...
Bafta!
spiridusu e plecat in vacanta !
Am incercat sa pastrez cat mai mult din designul site-ului de aceea nu este foarte sofisticat, ce-i drept, ai dretate.
La structura m-am gantit mult si dintr-o "batalie" intre Aspect frumos vs Useability a invins useability, am facut un compromis in ceea ce priveste frumosul.
Icon - sunt clasice/uzuale/intalnite des... si aici ai dreptate, le voi schimba.
Banner-ul sugestiv - aici e o problema - width: 0 auto - asta ma impiedica sa fac in asa fel incat sa fac forumul sa arate la fel pe toate rezolutiile, nu vreau sa modific width-ul. Pot face un banner sugestiv insa e de lucru...voi incerca. Mai e cineva de acord cu spiridusu_l1 in legatura cu banner-ul?
Multumesc pentru replayul tau concret si la subiect!
La structura m-am gantit mult si dintr-o "batalie" intre Aspect frumos vs Useability a invins useability, am facut un compromis in ceea ce priveste frumosul.
Icon - sunt clasice/uzuale/intalnite des... si aici ai dreptate, le voi schimba.
Banner-ul sugestiv - aici e o problema - width: 0 auto - asta ma impiedica sa fac in asa fel incat sa fac forumul sa arate la fel pe toate rezolutiile, nu vreau sa modific width-ul. Pot face un banner sugestiv insa e de lucru...voi incerca. Mai e cineva de acord cu spiridusu_l1 in legatura cu banner-ul?
Multumesc pentru replayul tau concret si la subiect!
Este prima realizare ca si promovare, Dani Otil sustine PP cu un post si un link
http://daniotil.ro/2009/05/wwwplanetapamantro/

- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Frumos domeniul, insa ar fi fost mai interesant sa scrii si articole (scrise de voi). Prezentarea documentarelor de pe National Geographic sa fie doar o subcategorie a site-ului (daca tii neaparat sa prezinti documentarele acelea).
La grafica se mai poate umbla putin.
In rest, mult succes! In sfarsit, mai vad si eu proiecte interesante!
La grafica se mai poate umbla putin.

In rest, mult succes! In sfarsit, mai vad si eu proiecte interesante!
Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
In aceasta seara voi implementa noul site care e mult mai prietenos si incerc sa ii dezvolt continutul cat mai mult. Din ce ai scris mai sus - parca ne-ai citit gandurile
, urmareste site-ul iti vei da seama ca e exact ceea ce doresti.
Voi lasa aici o poza pentru cei care vor sa vada site-ul precedent in caz ca nu au apucat.

Voi lasa aici o poza pentru cei care vor sa vada site-ul precedent in caz ca nu au apucat.